castoropollux

Not just another WordPress site

Ligistvapnet Silly

leave a comment »

.

Ligistvapnet Silly

Ligistvapnet Silly och andra produkter har använts för att skjuta det Svenska skattesystemet i sank. Under vad som kan kallas ”friendly fire” (?) har det legoartade * K * A bedrivit ett eget krig, decimerat en stor del av fundamentet för allas trygghet, försörjning och pensioner under sken av att villigt ge alla det de behöver och tvingat de blågula kunderna att allt mer bära upp det det själva.  Blå-gul tillverkning bedriven under ledning av en plirig existens som framställer sig som både enfaldig och dum, travat myter och sanningar på hög, har lyckats dupera sig in i det Svenska stugorna som en trojansk dalahäst från det mörka Småland. Lurande dem på konfekten, omslagspapperet och även påsen! Hela butiken visade sig vara en blåsning… Skatteflyktiga vinster har hamnat i en ficka ägaren påstår är någon annans och utanför dennes kontroll… Ja vilken enastående uppvisning.

Där står dubbelbottnade sängar, krumma köksmöbler, sönderfallande vardagsrumsinredningar med artificiellt ljus som levande bevis, kastande skuggor på sveket mot lönerna, bonusarna, pensionsavtalen, tryggheten och sist men inte minst den svenska delen av mänskligheten med demokratin som tunna kläder i snålblåsten. Fundamentet för trygghet och viktiga värden försnillas av någon som inget begripit och ingen egen vinning hade. Den stora högen av pengar är inte min, som man då frankt säger, måste ju betraktaren ta till sig med all den hederlighet miljarder kan erbjuda..  Även i fredstid kan kriget mot ekonomin vara mördande. Sittande i den lilla nischens utländska format döljande gigantiska innandömen rymmande hela den lönsamma rekvisitan för en blågul mockumentär om bestående fattigdom och småländsk utveckling av synnerligen egendomlig generositet….

Ligistvapnet Silly lurar de mest avundsjuka att falla i stum beundran för krigskonsten att kunna röva lejonparten av bytet/vinsten själv.  Att de själva bidragit så mycket mer till denna osynliga och för dem oåtkomliga rikedom har ännu inte nått medvetandet och fundamentet för allas trygghet istället blivit ett allt tyngre ok. Vilket märkligt nog Svenska staten får skulden för, medan den småländska andan placerat hela skatten i Lichtenstein och lämnat tyngden, skavsåren i de blågula fälten åt en fana man kan rycka på axlarna åt.

Ligistvapnet Silly fungerar även på det sovande folket. De märker ingenting när Reinfeldts politik under åtta år utarmat Sverige hela tiden stötts av de nyanlända SD, som nu kammar hem röster i de stigande orättvisorna och bristande resurser. Vilka enbart näringslivet skapat med att fylla ansvarsbördan på kommunerna och hålla dem i strypgrepp. Allt som skatteflyktighet, privatisering, liberaler och vinstintressen skapat grogrunden för borde sd röstat emot men istället garanterade de Alliansens bestående makt i riksdagen och skaffade sig falskeligen fler aningslösa röster. Under sken av att media stått för de politiska besluten konstaterar de lätt bedragna och drabbade det som en sanning. Ligistvapnet Silly är förödande fördummande och förverkligande av vilken politik som helst.. Det enda man som överkörd anhängare har att hålla i när det börjar skaka och luta är jobbskatteavdraget.. Om grundvalarna går samma väg och uppvisar samma dåliga tecken får framtiden utvisa.. När de väl vaknar upp i mardrömmen är det försent.

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: