castoropollux

Not just another WordPress site

Ubåtsfrossa.. Sug på det…

with 2 comments

.

Ubåtsfrossa….. sug på det..

Ja eller sug på den! Det är väl det man tänkt sig att vi undersåtar ska göra.. Det militära organet kräver efterlevnad och acceptans vad det än har att komma med.. Det är väl där någonstans vi förstå att ju mindre pengar dess mer våld kommer verksamheten uppvisa för att få som den vill. Att våldföra sig på våra medvetanden måste ju ses som det sanna besjälandet av en kraft som inget annat språk kan… För en hammare ser alla problem ut som en spik..

Militärtjänst med extra allt. Det är väl något att sukta efter.. Psyops, spänning och känslan att få delta i något stort. Ett maktspel där galleriet är rena verkligheten, ja till och med du känns relevant. Det är inte kyla vi talar om utan hetta. Tankesmedjorna glöder av komprimerat syre som man pressar in för att öka sin brännbara uppfattning att just den glödgade sanningen ska bränna sig fast i sinnena. Ett praktexempel är denna anka eller groda.  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/forsvarsforskare-ny-typ-av-krigforing-testar-hela-samhallet_4025805.svd Hur det kommer sig att denna makt, så finurlig inte redan twittrat om hur de seglat Göta kanal, intagit drinkar vid hamnpuben i Jönköping i full mundering utan att det bantade försvaret, kanalbåtarna, slussvakterna eller någon annan kunnat upptäcka dem är ju bara de sanningar vi väntar på.. Ryssen anses av NATO-trogna vara så otroligt förslagen och fräck. För att inte tala om hur strategierna är som skrivna på papper fullt läslig och refererbar, som om det var läst innantill. Psyops som inget annat är en omskrivning av diagnosen masspsykos ska matas och underhållas som det allestädes närvarande djur vi nu ska ha flåsande i nacken och motivera varenda krona vi ska lägga på en militär struktur vi ser ut att klara oss bättre utan..

Precis som när det begav sig förra gången, förs det fram teorier om att kamouflageklädda anträtt svensk sandstrand och sinnena seglar vidare i spetsnazmunderingar i de mest förskräckliga syften.. Tydligen försiggår denna övning enligt samma modell ä som vid Hårsfjärdens minst sagt hårresande uppvisning.. Icke för ty kan tanken flyga fritt http://www.svt.se/opinion/ryssarna-har-tidigare-medgivit-ubatskrankningar

Egentligen är det rättshaveriet som sjunkit till en lägsta nivå. Ett ubåtsliv åt omedvetenheten vare sig den stammar i ost eller i en fylleväst. Aldrig har väl fantasin annat än sedan Hårsfjärden riskerat sjunka som en sten om den hållits flytande av intrikata intressen.. Beredda till vilka falskspel som helst i ”nationens” intresse.. Diagnosen kan ju inte annat än närma sig storhetsvansinne med stormtruppens alla attribut och inrymda effektivitet..

Det är inte så att det är ett skrivfel, att ubåten är jysk? De är ju redan etablerade här, möblerat om vår uppfattning om vår värld och lever rullan på marknaden som om de ägde den.

Förr satt ugglorna i mossen. det anade de flesta. Nu är sjöugglorna dränkbara, men lätet är förmodligen detsamma.. Budskapet börjar bli lika mossigt som det är tossigt.  ”Ryssen är här, ryssen är här”.. Så man säljer skinnet innan björnen är skjuten enligt den dagordning som gäller i det kalla kriget. Vi ska frossa, skaka inför de tankemonster och trolltyg man vill försätta oss i tilltro till dem i..

Med försåtlighet och en förbindlighet i vilken trolsk kunde framstå som en underdrift, så beskrivs att det vi inte såg röken av ens, ändå var och tom var en framgångsrik operation, till yttermera visso ett tecken på denna makts vilja och förmåga till att dölja sina verkliga förehavanden.. http://www.svd.se/nyheter/inrikes/forsvarsforskare-ny-typ-av-krigforing-testar-hela-samhallet_4025805.svd   Skräcken för den ryska björnen, björnfrossan, har alltså fått nytt liv, uppstoppad som den framstår och rent fysiskt tydligen ska äntra våra kroppar, men först våra sinnen.. I önskan om att framstå som det naturliga urvalet, trots sin krigiska modell och med samma lösning på alla problem, hot skrämsel och militära övergrepp under inget annat än hedersbetygelser bestående av rena lögner, falska anklagelser och prefabricerade underrättelser, framstår NATO som det sämsta alternativet till fred. Vill vi öka risken för hot, för terror och dåliga lösningar på konflikter så ska vi gå med…Vill vi vara med i ett lag som vinner på andras bekostnad sa vi glömma våra stolta raka ryggar och låta det kalla stålet utgöra ryggraden till huvudlösheten..

Det kan väl påpekas i sammanhanget att vi ska och kan fortsätta vara neutrala…

 .

Annonser

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ja, hur ska en uttrycka sina känslor i de stumma efterdyningarna av ” den främmande undervattensverksamheten”? Det är inte ofta den som icke är ansvarig behöver skämmas inför grannländerna men detta övergår det mesta. Just nu är jag glad över att som svensk inte vara i något av dem.

  ”Bedrövlig apcirkus” täcker inte på långa vägar! Och dessutom – medias lydiga publiceringar av de fabricerade beskrivningarna av påstådda iakttagelser, grodmän, ”moderfartyg”, ”minifarkoster” etc allt medan du utsända reportrarna rapporterade om absolut ingenting eller hur många svenska fartyg de räknat in – en uppvisning i hype och luftballonger öll till marken i brist på syre.

  Vedervärdigt att vi skulle utsättas för detta ännu en gång.

  Jeanna

  26 oktober, 2014 at 00:00

  • Den mest främmande verksamheten försiggick ovan vattenspegeln… Undrar vad som hade hänt om politikerna skrattat åt spektaklet? Tänk vilka partypoopers i Afghanistan som ställde till med bröllop och familjeträff mitt under brinnande Amerikansk aggression. Det är ju klart att Afghanerna förstörde stämningen på ett hänsynslöst sätt och måste terrorbombas så inte otyget spred sig. Vi ser samma usla drönare härja i kommentarsfälten som tycker fred är det mest korkade som finns.. Schyman har väl i gammal stolt tradition kölhalats 80 gånger för att sprida sina hemska tankebyggnader om respekt, samarbete och samförstånd. Själv måste jag i feber och förvirring uttalat sådana vansinnigheter som att våld föder våld. Allt detta sökande efter ”goda” motiv till krig. förödelse och undergång ledde mig till upptäckten av ett nytt begrepp om än gammalt. ”Ostinato” Kanske barockt att upprepa samma fras, samma takt, som ett envetet tuggande skulle löna sig att tom en lögn skulle framstå som en sanning bara för att den upprepas av fler och oftare än Shitler lärde de fåkunniga en ihålig sannings hela fundament bara består av underförstådda hot… Ända sedan dess har hjärnorna formats skarpa och fyrkantiga, allt för att göra så mycken skada som möjligt. Omsatt i verkligheten ser det ut att stämma.. I mitt filande råkade dessa sentenser slinka ur mig och de måste ju ha legat till sig länge, så gamla som dessa uttryck egentligen är.. https://disqus.com/home/discussion/svd/hur_kor_man_en_ubat_resor_svd#comment-1653614440

   castoropollux

   26 oktober, 2014 at 11:05


Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: