castoropollux

Not just another WordPress site

Masspsykosen som kulturell ursinnig kraft..

leave a comment »

.

Masspsykosen som kulturell ursinnig kraft..

Ingen kunde väl tro att politisk argumentation skulle kunna bygga på masspsykos igen. Mass, mass, mass som om overkligheten bestod av mänskligt genom. Under tiden skattar sig politiken lycklig i rofferiet, urholkar folkens rikedom och utsikter med skurkaktiga avsikter medan befolkningen får fingret, bankernas högar växer inte bara utanför deras häckar utan når utan prut astronomin. Ingen hade väl sett i stjärnorna att det kunde gå så fel när finansen fick fritt spelrum och ansvaret för jobben, säkerheten, framtiden och tryggheten? Skilsmässan mellan Staten och Kapitalet är en makaber uppvisning att kasta ut landets barn med badvattnet.. Moder Sveas allt minskande kaka suger i de nya lea tiderna ut barnen istället.

Välfärden blev en glatt utförsluta. Vi backar in i framtiden. Bert fick se sig omkörd, bortkommen och på glid. Lågvattenmärkena saknar hållpunkter till ebb och flod. De resonerar som om de inte visste folkhavet hade premisser och hederlighet nog att hålla sig inom råmärkena. Boxningen accepterar inga slag under bälten, men politisk knockout med åsnesparkar visar att inte bara djävulen kan få något om bakfoten. De använder det också..

Det har också visat sig lönsamt, givande och vinnande att taga allt av dessa våra minsta, även deras förstånd. Att tråla efter det lägsta i havets bottensediment och fiska upp järnrör, blint hat, fördummande förakt, inskränkt  rasism, nationalism och kalla fiskafänget ett politisk underlag är ett politiskt nederlag, ett underkännande av väljarkåren. Att dessa fiskar gärna målar sig som utrotningshotade i en plaskdamm, ska förstås som att offerrollen väl på land är en kofta man gärna värmer sig i. Det är en vinst och bekräftar bara det faktum att det går att göra pengar på dålig smak. Inget som denna tid har gett det alla möjliga bekräftelser från verklighetens alla hörn.

Att två sina händer och sina kulor kan ju framställas som det ballaste pk-politiken kan bjuda, tyvärr aldrig ingående beskrivet på avpixlat..Varför inte hjälpa till nu när man helst framställer sig som avslöjare?  Ett nödvändigt ont har aldrig sett så sjukligt blekt ut. Att en politisk karriär kunde sjunka inte bara av programmets inskränkta karaktär, men att medlemsskarans lätta fötter skulle utgöra den största ballastens och en politisk blytyngd, en black om foten, måste ju komma en politiskt ursinne till medvetandet. Särskilt det som haft som mantra att kritisera pk-politiken.. För att verka PK måste de göra sig av med de uppenbaraste hatarna och inte har det varit få!

Själv skulle jag bli rädd, skrämd av ett program som lockar till sig så många aviga bland alla politiskt räta. SD framstår som tennsoldater. De har både tyngd och mängd för att sjunka ganska lågt i den gungfly det politiska träsket verkar vara.. Om framträdande ska kallas färggranna ska inte jag döma i. Inte heller om de trots färgrikedomen ändå verkar synnerligen bleka. Nolltoleransen verkliga dilemma är ju inte mångfalden av de som avslöjat sina innersta tankebyggnader av destruktivitet, rasism och hat. Den flodvåg som innehållit drivvedsvirke är ju inte det stora problemet utan de som flyter med och kvar som bara döljer sin verkliga rasism.. Vad värre är sin verkliga agenda. Å andra sidan ses partiet som säger sig stå för de utsatta nu helt klart stå för Alliansens utarmning av just de svagas sits.. De kan tom tänka sig störta regeringen för att få visa att man kan förnedra Svenska folket än mer..

Allt vad som görs i blint raseri får man ångra..

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: