castoropollux

Not just another WordPress site

Tre Muskötörer….

leave a comment »

Tre Muskötörer….

Hjältemodet är numera fyrkantigt och skevt. En säker ubåt har numera formerat sig i åtminstone i den föreställningsvärld som vill se en. Ännu finns inte en enda bild och vi ska väl tro att försvaret åtminstone försökt simma ifatt den gäckande fräcka kritvita skugga de lyckades fånga på lagom avstånd.. Eftersom inga moderna verktyg verkar kunna fästa den infernaliske simmande björnen på en godtycklig bild. De forna hjältarna kunde imponera och sätta hjärtan i brand. Numer står sinnena i eld och lågor medan befolkningen till övervägande delen undrar var de får allt ifrån? Ostinatot i den dagsaktuella musiken tar inte miste på sin riktning, sitt mål eller sina avsikter. Är det gammal vana som gör att Hitler/Görings mediala principer har fått modernt snitt? Att upprepa en lögn tillräckligt länge får den att se ut som en sanning.. Det förhoppningsfulla crescendot är inget annat än den önskade utlösningen. Ett medlemskap i en klubb som bara innebär fler problem, mer hot och ännu mer elände.. Man kan ju tydligen bli kåt på mindre…

Bottennappen i fjärdarna vare sig de räknas som skyddsområden eller inte lägges på rad. Eller ska vi säga radas upp på led och de anmodas stå i givakt även om gestalterna och beskrivningarna vacklar.. De som en gång sålde högteknologin ska väl förklara hur den kan missa att återge denna vår egen Loch Ness, som så väl slingrar sig igenom arkipelagen så att bara civila kan fånga den fräcke gynnaren på suddigt avstånd..

Ölivet i bunkern är ju inte alls lika trevligt som på öar och skär. Det är väl klart att de överordnades förväntningar till slut bränns in i näthinnorna på de stackars muskötörerna som inget annat vill än få lite mer än torftigt beröm.. Så fick de ju komma ut en stund och det måste väl varit betydligt mer uppfriskande än att blott lämna garderober för att erkänna sin avvikande böjelser åt höger…

Totalitär är sanningen som tvingar oss tro fastän inga avgörande bevis ligger för handen eller på bordet.. Om detta är NATO-anhängarnas skäl har vi ju fått en mindre lyckad kvalitetsmärkning på det militärindustriella komplexet..

Att sedan den nya försvarstanken framstår som rena hånet bidrar till intrycket av en helvetes ruljangs. Militärt ska inte landets gränser och befolkning vara dess uppgift att försvara, utan korporationerna, de ekonomiska intressesfärerna utomlands.. Så demokratins försvarare är inte längre militären.. Ja det passar ju den nya bedrägliga tiden som hand i handske.. Vinstintressena må vara yra i sitt rus..

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: