castoropollux

Not just another WordPress site

Så förlorade Alliansen valet, egentligen

leave a comment »

Att som Reinfeldt nämna att ”invandringen” kostat så mycket att det inte kunde bli några reformer eller JOBBSKATTEAVDRAG och ”Öppna era hjärtan” blev droppen som fick bägaren att tömma en stor del av sitt innehåll till SD’s favör. Fulla muggar blir liksom en slags förklaring på energin och sättet politik kan bedrivas på. Migrationsindustrin kostar nog pengar, såsom också jobbcoachingen visat vara det bästa sättet att inte lyckas få jobb, men slösa resurser på ingenting. Alliansens vigvatten funkar tydligen på de egna men inte andra.. VAd staten kostar motsvarar på inte sätt de miljarder de själva vill förslösa när de får bestämma.. Det är alltså bara makt och pengar de vill ha..

Givetvis var talet om invandringens kostnader en kärleksförklaring till SD.. Fördumningen bland de som förstått att löneläget bara kan förbättras genom skattesänkningar, hålls kärt av dem som knappt vill betala lön.  Så länge migrationsindustrin kunde leva flott i smöret, gjorde det ingenting.. Att sedan statskassan kunde rövas av alliansen i lugn och ro, kan vi ta som det säkraste tecknet på att rasismen inte kan ha två saker i huvudet samtidigt och inte heller se det stora spelet som försiggår över deras huvuden.. Starrbligandet på invandraren vilken existentiell position den än hade utgjorde ju det säkraste tecknet på att måltavlan skulle förbli i fokus med välfärden revs ner bak de upptagnas ryggar.  Förtryckets mekanismer har blivit sådan sedvänja att den drabbade inte kan skilja på sanning och lögn. Inte ens när de två läggs framför fötterna..

Reinfeldt kan alltså i opposition efter valförlusten räkna med SD stöd, som alliansen kunde njuta tryggt av redan fyra år innan..

För den som tycker tuppfäktningen i riksdagen kunna avgöra var partierna står, så är det tyvärr i politiken också att det som görs säger betydligt mer om vem man har att göra med än det som sägs. SD stöttade Alliansen i 9 fall av 10 när de kunde skrämt hybris ur Alliansen och hotat dem med misstroendevotum.. Så det värdekonservativa som alltså stavas SD kommer aldrig göra särskilt mycket för dem de säger sig företräda. Givetvis vill SD ha mer invandring, hot och Islamism, för att öka sina röster och den hjälpen fick de av Reinfeldt… Sju klöver? Tja SD är nog den mest avvikande blomman i den buketten. Betydligt mer främmande än de andra…

Att överträffa Berts sommarland i politiken och göra välfärden till en glatt rutschkana med en lutning som garantera att de flesta åker av kan ju inverkat menligt på undergången, både alliansens och de försvarslösa medborgarnas. Att låta vinsterna driva sinnet till nya större excesser och låta folk dansa ringdans runt Moder Svea alltmer anemiska kropp inte hållande varandra i händerna utan jobbskatteavdraget. Aldrig har lätt fånget lätt förgånget fått smällkarameller att blekna.. Till denna cirkusmusik har de fyras gäng spolat ur kassakistan efter bästa förmåga, sålt av än mer av de garanterade inkomstkällorna och fått hundarna att skälla och visa tänderna på de protesterande.. Rondellens hundar är betydligt mer benägna att tro vilka gudar som helst i Sverige.. Vilket ju Vilks aldrig kommer fånga på någon servett.. Så när nu Hammaren och Skäran i händerna på Alliansen fått härja i välfärden ropar man på mer demokratisk utarmning och förtryck..
Inget har som avundsjukan alltmer bestämt politiken. Att samma kraft ännu orsakar orättvisorna verkar inte bekymra menigheten. Konstigt nog nöjer de sig med svaret att flyktingen och invandraren orsakar problem, trots att det är nedskärningarna av politiska och ekonomiska skäl som orsakar de allt snävare ramarna. Liberalernas krossande av kommunernas ekonomi har pågått i flera år nu och resultatet av det mäts alltså av fördumningen i att flyktingen/invandraren orsaker problemen inte det allt mindre tillskottet av resurser till kommunerna som alltså drunknar i kostnader , allt för att sänka skutan och inte ge någon någonting.
Rasismens fördumning blir tydlig i att nedskärningarna drabbar alla och blir de ensamma, dvs skulle deras önskningar gå i uppfyllelse blir de ensamma svnsak fattiga med ett näringsliv som inte längre har några lagar att hålla sig till… Det måste väl bli bra för dem… Det är ju också ett slags apartheid… det blir alltså orättvist blott för de bleka som lever kvar i förtrycket och de låga lönernas paradis…

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: