castoropollux

Not just another WordPress site

Snowden. En landsförrädare enligt Björn Söder ??

leave a comment »

Snowden. En landsförrädare enligt Björn Söder ??

Partiet som inte kan kniiiipa, hålla tand för tunga eller ge särskilt många prov på sans och vett. Nu kallar andre vice talman Björn Söder Edward Snowden för landsförrädare? Nyheten levererades av den aldrig sinande ström av pärlor som slutpixlat levererar..  Dessutom kallas tilldelningen av Right Livelihood Award för en ”Skandal”. Folkdräkten är ytterligt trång för detta sinne som tydligen har svårt med blodförsörjningen till vitala delar av kroppen. Dit räknas väl inte hjärnan eftersom ägaren inte verkar bekymrad ens om vad som slipper ut ur munnen..

Att lägga dagspolitiken, framtiden och Sveriges väl eller för den delen den stackars befolkningen i händerna på ett parti som uppenbarligen hyllar DDR:andet av befolkningen och det utan hämningar ska ju inte kalla sig Sverigevänner med annat än att de förfalskat sin politiska gärning ända från stövelskaften.

Apropå folkdräkt så tog väl KKK en gång den saken till den nivå de vill ha på debatten. En politiker som representant för ett parti som inte kan se värdet eller respekten för folket i Snowdens gärning är farlig. Att tumma på integriteten är ett varnande exempel på vad SD som parti egentligen representerar. Motionsfloden är omvittnat en förfärlig läsning och milt sagt en sandlåda. Om man bortser från implikationen att detta parti skulle få mer makt. SD är redan ett hot mot demokratin och kommer inte bli ett mindre sådant.

Uppvisningen i Riksdagen och deras nya krav ska ju ställas mot hur de utan att agerat låtit alliansens politik under fyra år få fortgå. Hade de verkligen haft något emot ökade kostnader så gjorde under fyra år inget för att hota Alliansen utan röstade med när de istället kunde hotat dem.

Written by CastoroPollux

19 december, 2014 den 10:00

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: