castoropollux

Not just another WordPress site

Jimmy Åkesson – Sveriges största integrationsproblem

leave a comment »

.

Jimmy Åkesson – Sveriges största integrationsproblem

http://youtu.be/CDBiKHy3VgA

Ja det kan inte sägas bättre eller tydligare.

Med hat och förakt bygger man inte land, kultur eller sin framtid. Man odlar sina vanföreställningar, sina motsättningar sin inskränkthet efter vad som får kallas bästa förmåga och det bli ju inte mycket att skryta med.. Besvikna med resultatet blir man ju inte heller. En självuppfyllande profetia är ju den värsta tillgång ett inskränkt sinne kan ha och där har ju rasisten och kanske fåkunnigheten inget att invända. De vill ju inte upptäcka hur fel de har heller.. Så fortsätter odlandet av masspsykosen och de önskade motsättningarna.

Så SD kan väl ta av stämpeln att vara ett politiskt parti och bekänna de alltmer framstår som en sekt. Rättshaveriet har väl aldrig varit så nära sin uppfyllelse som med ett parti som vill förbjuda organisationer som är ”osvenska” eller förrätta registrering av personer som inte tycker som de eller framstår som osvenska.. Björn Söder kallar Snowden en samhällsförrädare? Vilka värden kallas då Svenska om alla de amerikanska kan brytas och Snowden visat hur långt detta samhälle gått i sin övervakning av alla. Alla betyder inget annat än alla och en organisation som tycker sig stå över allt och alla kanske bara STASI varit i närheten av. Politisk eller ekonomisk kontroll kvittar ju lika.

Varför vurmar SD såväl som andra för ett starkt försvar. Den nya försvarslinjen är som NATOS, att värna Svenska intressen utomlands… Så våra gränser, vårt lands säkerhet kommer alltså efter. Dessutom måste vi ju undra vad våra ekonomiska intressen är av för kvalitet som kräver militärt skydd, övervakning och rustning..

Vi står alltså inför en NATOisering istället för ett försvar. Vilket med våldets logik kommer försätta oss i större fara än innan och göra oss till mål för terror i en omfattning vi inte skådat förr. Samma ökande hotbild och illasittande kostymering för en demokrati som Eisenhower varnade för redan på 50-talet. En aggressiv militärt understödd politik kommer alltid resultera i mer och större hot mot det egna landet och där kan väl ingen bortse ifrån vilken hysteri det slutat i.

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: