castoropollux

Not just another WordPress site

Mulla J. Åkesson

leave a comment »

.

Mulla J. Åkesson

Visst finns det gudlös religion. Det behövs bara ett gudlöst folk till det. Vad skulle förtrycket göra om det inte fanns folk till sådant. Här kommer de i samlad tropp. Utan förstånd, hämningar eller självkritik. Men med en rejäl skyffel ovett i form av blint hat..

https://www.interasistmen.se/granskning/massivt-nathat-mot-skavlan-fran-sds-fotsoldater-patetiska-javla-rovhal/

Bojkotten av Skavlan som verkar få genomslag i ”the killing fields” låter som barnens protester mot de enda gudarna de känner då, föräldrarna. Sedan rasar invektiven som ett jordskred och växer med den dårskap bara hat och förakt kan uppbringa.. Tror dessa människor att Åkesson är befriaren?

Tja vill man ta bojorna av dålig smak, inhumant tyckande, rasande förakt och det blinda oförsonliga hatet, då har Mullan lyckats.. Det finns sprängkraft i denna hysteri som i vilken annan som helst. Med eller utan gud..

Bojkotten, tjejkotten, barn av sin tid och ledarskapet i form av Don Tjikotte lämnar skrattet med en gungande magregion..  Ämnet har som sagt ovanligt nog gett inspiration förut..  http://wp.me/p1zCpc-7jYw

”Folkslaget”, de olika, som inte vill hör talas om självkritik är oerhört lika dem de helst kritisera och ständigt måla i hemska färger.. Senaste flugan att i lånta fjädrar se sig som i Sverige utrotningshotade indianer bjuder till ystiger offerdans..

Written by CastoroPollux

30 mars, 2015 den 08:27

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: