castoropollux

Not just another WordPress site

Skavlan stod inte för underhållningen..

leave a comment »

Skavlan stod inte för underhållningen.

Det gjorde anhängarna och företrädarna efteråt som vanligt. Den makabra och tragikomiska. Det behövs ingen religion för blint hat…. Det visste ju de flesta förut, men här står, sitter och spyr galla över en programledare som ställer frågor och vill ha vettiga svar.. Lågvattenmärkena slår nya rekord, sjunker alltmer i hur man kan plocka heder och ära av allt och alla för att skydda sin Mulla Åkesson..

Ska vi bekämpa eld med eld? Det är inte lite 9/11. Man skyller på andra och har ställt till med hela skiten alldeles själva.. Är det någon som gett korruptionen de vingfjädrar de saknade så är det SD. Stötta Alliansen s mycket de kan under fyra år och öppet klaga på invandringspolitikens konsekvenser gör dem till den mest underliga politiska blomman på länge..

SD borde kanske kalla sig fertileitetspartiet för att på något sätt ge anhängarna en vink om, en skvätt mod att försöka leva istället för klaga. Deras egen reklamfilm som enligt Åkesson och ett sjuhelsikes dåligt humör inte är rasistisk, borde ju lära medlemmar, troende och oförstående att det knappast är flyktingar och invandrare som tar pengar från pensionärer. Å andra sidan verkar kanske 13,5 % inte förstå vad nyttig idiot egentligen kan innebära.

Lena Andersson gjorde ett härligt debattinlägg om SD och deras retorik som är så fattig på ord medan bilden, filmen är full av både mål och hamrande mening.. http://www.dn.se/ledare/kolumner/lena-andersson-sverigedemokraterna-i-ord-och-bild/  Vore SD en vårdinrättning skulle det kallas vanvård..

 

Annonser

Written by CastoroPollux

5 april, 2015 den 20:50

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: