castoropollux

Not just another WordPress site

Det fria ordet är hotat i Kina

leave a comment »

Det fria ordet är hotat i Kina

Sakna vi mediala sanningsenliga språkrör så finnes här som sämre kompensation åtskilliga taltrattar.

Vårt eget dyra, de fyras gäng, Alliansen har visat att de kan hantera både hammare och skära i välfärdsfälten. De är de värsta maktfullkomliga ”ister” denna moderna tid skådat.. De sålde våra bästa inkomstkällor för att låta Svensken bli piskad på riktigt av banker/finansen och brottsligheten. ”Live and let die” och ”50 shades of Grey” är en blek kopia av den verklighet. Vrångfeldt, Skägglund, Raklund och sist men inte minst Madame Tussaud som vaxade Moder Svea och demokratin som om denna var behårad av hin och de levererade tack vare och med vedervärdigt stöd av SD. Nu står den där stelnad, minnet av ett kabinett som fick bli dockor åt den nya tidens profeter att leka med.

Att för blott ett eller flera jobbskatteavdrag få ett eget personligt plågoris utmätt med livstidsgaranti vinande över allt vad trygghet och framtidstro innebär är en makaber utdelning för nyliberal politik.. Cirkusens bästa femtehjulare som svans och roder har fått trapets och smal lina utan skyddsnät att blekna.. Att en nyliberal renässans kunde få svenskar att vandra baklänges in i medeltiden med en struntsumma pengar i handen ger dokumentären en chans att som kättare bli bränd på filmbål i framtiden. Förnekelsen kommer bli ett lagkrav. Peakimedia pumpade på och lärde länge att fas3 var bättre än typ waterboarding. Sjukförsäkringens välsignelse från fattigdom och armod var plötsligt en kvarnsten och en måltavla.. Fullträffen var ingen ”bulls eye” utan regelrätt bullshit. Gissa vilka hundar som utförde husses order bäst och sprängde begreppen. Med lite socker i botten från skatten gick medicinen ned.. Perceptionsförmågan inskränktes än mer för att kunna passera nya lågvattenmärken.

Har de problem i Kina är det inget mot de vi kommer få.. Är den bästa beskrivningen att det var meningen att Saudi och Kina skulle demokratiseras? Medan resultatet mest ser ut att glädja dem och istället göra Sveriges olycka bestående… Jobbskatteavdraget bli alltmer brännande och frätande..

Att köpa ett folks förstånd och få dem att sälja sin välfärd mycket billigt kan väl bara ske i sömnen. Den profana och manliga varianten av Maria från Betania har fått sin moderna motsvarighet, där Kejsaren och dennes lakejer fick allt de pekade på och kunde göra vad de ville med. Denna Maria var inte, men blev definitivt ett gift. Vi fick något som blott med färgen skiljer sig från rasism.. Inte utan förundran chock och förvåning skapas den bästa jordmån för rasism och en växande masspsykos.

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: