castoropollux

Not just another WordPress site

Ett riktigt skitjobb

leave a comment »

.

Ett riktigt skitjobb

Det måste vara ett helvete att vara president när hökar, gamar, rävar, vargar o pytonormar försöker forma verkligheten, tvinga fram ödesdigra beslut på lösan och inte minst falsk grund.. Listan på hur dessa försöker med alla medel manipulera information och underrättelser har sedan Trumans ”Hiroshima, a military complex” utgjort tapetseringen i den administration vars ledare oftast får struten, syndabockens karaktär i landet där alla som kunde och ville inte är fria och de som borde sitta fängslade slipper. Ämbetet har inte saknat riktiga skurkar heller för den delen i landet där vem som helst kan bli president.

Hur det går för Presidenter, folkvalda som inte lyder har med förödande resultat redan demonstrerats.. Vår egen Statsminister föll för samma intressesfärs krav på lydnad och efterföljd.. Alldeles för många andra gick före. Lumumba, Allende osv.

Med det senaste attentatet mot den kyrka som med anor och heder värnat om demokratiska rättigheter får polisskjutningarna mot vanligtvis afroamerikaner en vidare förklaring och en komplett bakgrund. Det är inget svårt att förgifta ett ”fattigt” folk till hat och förakt och göra andra till syndabockar för avhunden och misshunden. Att lyckas, att ha ett hopp i en gud, som inte finns, är oförskämt för en verklighet som ”inget val har”. Vilket var skytten Dylann Storm Roof famous last words visande blott hur maktlös white supremacy’s baksida är..

Vit polisiär frustration kan också få utlösning i ett land där lönerna tillfredsställer helt andra krav än konstitutionen och lagen om allas lika värde och verksamheten mest känns som kvastens, att sopa efter en politik som lämnar otroligt mycket att önska för de flesta. Där låglöneparadisets bästa paroll är sänkningar av skatten..

Vår egen kår har börja sikta in sig på samma slutgiltiga lösningar för en kriminalitet de själva en gång var med om att tvingas ge fria händer. Medan börsen öppnade sig som ett sköte för nya aktörer, vaktbolagen…

Allt handlar bara om att förnedra och misskreditera landets folkvalda president. Att lyckas bli något kommer alltid vara en nagel i ögat för dem som inget har att tro på. Allra minst sig själva.. Givetvis bli många dessa krafters nyttiga och onyttiga idioter..

Det är något sjukt med människor som fyllda av självförakt, sakna apartheid, rasism och motsättningar som sin vardagsmat.. Rasismen med all sin groteska framtoning får ju bara tjäna jycke åt ett rikt etablissemang som inte vill annat än motvilligt betala lön och helst inga skatter. De har inte mycket gemensamt med dem som inget har och inget av det kan ändå vill de samma sak.

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: