castoropollux

Not just another WordPress site

marxismen och annat snott detta land?

leave a comment »

.

marxismen och annat snott detta land?

Ibland snubblar man över kommentarer som står ut tack vare viagra eller andra kemiska substanser.. Få sinnen skulle kunna vara så förvildade att de inte vet vad de talar om utan yttre påverkan och manipulation och med förbjudna substanser som motor..

Biläggaren talar om Sverige? Talar för ett parti vars främlingsskap få kunnat upprepa eller exekvera. Att aningslösheten nått över 14 % ska inget förvåna. Det sovande folket släppte taget om välfärden och lät den störta nerför branten. För ett litet men inte särskilt långt räckande jobbskatteavdrag sålde man sin framtid, arbetsrätt, anställningstrygghet, sjukvård och gud vet allt.. Partierna som lovade sänkta skatter, men inga höjda löner, drog med det fortfarande sovande folket i djupen de svårligen kan rädda sig ur.. Arbete ger, under slavlika och otrygga förhållanden, frihet det sporde och spydde redan Hitler sponsrad av ett näringsliv som inte dög till annat än girighet och slaveri..

Försöket till Dialog med och monologen av ”yngve” på  http://newsvoice.se/2015/06/23/giant-swarms-of-locusts-in-russian-region/ föranledde bland annat detta svar.  Det här är det sista.

 

Vet inte var du får ”marxismen snott detta land” ifrån. Bara den som föddes igår kan påstå något så urbota dumt. Men en blind kan ju trots allt försöka leda en blind oavsett vad skriften säger om det nedslående resultatet.. Rösträkningen för sd’s stöd belägges ju med kvantitet inte kvalitet och få av dem veta eller förstå vad partiet ämnar utverka. Lite som du. Inget parti har flyttat lågvattenmärkena till oväntade nivåer som de och det nya arbetarpartiet, genetisk modifierat i modern tappning, tog sig en gammal paroll ”arbete ger frihet” och slog arbetsmarknaden med tackel och tåg. Återförde den nyckfulla anställningen såväl som cynismen till verkligheten från den mardröm den haft sedan nassarna rådde. Låglönelandskapet såg iaf ut som en oas ifrån de få gröna kullarna.. Skälvningarna i det hav som höll oss flytande i många väder, drog tillfälligt sig tillbaka, vänder åter och medan kräftgående djur lämna spår som snart försvinner i sanden kommer vågorna av fascism och rasism dränka det du kallar av ”marxismen” förstört land. För den som inget förstå kunna ”löftena ej svika”..

Lundsbergsnollningarna fortfar att förskräcka denna stolta värld med sin krumma existens.

Utövar, exekverar, bedriva, praktisera, verkställa, använda, bruka, tillämpa och transpirera. Nu har du fått en hel räcka ord du kan vanställa meningen med kultur i.. Du har alltså ingen att tala om och homofobin står som en regnbåge utan färg och kan i dunkel spegel tas för en missprydande gloria kring ett fruset sinne..

Jag är själv straight och låter de som lever sitt liv få göra det. Inga fobier i världen kan få mig att lägga mig i vad andra gör i sitt kök eller annorstädes. Mycket underhållande att kärleken själv och skilsmässofrekvensen är det ämne du undviker. Är det inte Illuminati som putsar och fejar för att siffrorna ska peka åt något håll?

Rasism-ordet en oväntad som överraskande udda ”pärla” att odla och värna om i ett slutet skal. Självkritiken har aldrig fått kämpa så som sedan de nya svenskarna och demokraterna äntrade gycklarnas politiska scen. Se, vill inte fler låta som SD är närmast normalt trots de samhällsomstörtande saltomortalerna? Det senare får väl kallas ett nyupptäckt ord täckande precis vad det mest främmande partiet på hundra år representerar. Om det ändå gick att generera ström av dessa konvulsioner skulle ju något vara vunnet för kulturen som var död redan redan när den föddes.

Spitting Image var iaf mycket underhållande på sin tid. Moder Svea sminkad som Frankensteins syrra är bara något ur Twilight zone.  Skenande Hjul ger en bild av hur nuet och det förgångna förvrids för den märka   En privat resistent bakterie tar över allt fler barnasinnen och immuniserar dem mot det förgångna. Blott i detta artificiella skymningsljus kan den verklighet som kommer kunna värka bättre. Dessutom skrattar ingen i detta nya land och rike där mössan och fattigdomen fått sin överraskande oförtjänta renässans. Det är då du ska försöka tänka på pengar. Det blir din enda chans och möjlighet i Chimären. En invandringsfri verklighet visar sig vara invändningsfri och utan rättigheter. Jag vet ärligt talat inte hur eller om du tänkte. Det är då förstår hur bra ”marxismen”, demokrati och välfärd var….

De ska sabba med kulturer, eller familjen och det är oförlåtligt och leder till undergång, så är historiens enda läxa.Korruption är det enda som lönsamt nog leder till undergång. Den kortsiktiga vinningens enda melodi och klingande cymbal. Damma av skriften…! Var viss om att den korrupta människan är sig lik genom årtusendena….

”Laboratorieförsöken” fungerade inte med råttor, verklighetsanknytningen haltade, rasismen fick välförtjänt på pälsen. Kemi är inte heller det ett ämne du ska försöka bilda andra i. Har man inget att hålla sig till, har man inget att hålla sig i och sväljer även detta århundrade vilka outsägligt konstiga förklaringar som helst.

Gråt vid din skapares fötter. Sörj din saknad. Du är inte mindre värd än någon annan. Om denne lade ner evigheten i allas våra hjärtan var det för att kunna fortsätta sitt arbete där det av en enda anledning en gång avbröts..”

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: