castoropollux

Not just another WordPress site

Piskad till västerländsk lönsam underkastelse…

leave a comment »

Wellcome to the world of black and white..

https://en.wikipedia.org/wiki/Raif_Badawi CV’t var imponerande och dårskapen i domen säger en hel del om skräcken i samhällets översta skikt att frihet skulle sprida sig som ett djävulusiskt inferno. Tänk om alla skulle börja leka med k-pistar på bröllop, dop eller begravningar och krossa märkesbilar på en raka åt helvete i öknen? Dansen kring guldkalven missminner mig… Det måste varit några andra..

”Insulting Islam” Skända orättvisorna med att exponera dem utan den vanliga gudomliga förklädnaden! Smaken kan ju knappast representeras av något annat än den lokalt Saudiska baken. Avgrundsklyftan av orättvisor är snart lika stor här som där. Fråga Kung Alliansens och SD’s representanter om de inte kan hala flaggan förlåt benkläderna och kolla.. Vi ska ju inte baxna över att ett näringsliv härodär eller härodör, flytande ovanpå allt har så mycket gemensamt med de ”Saudiske” och andre existenser..

Vi borde på sätt och vis ta lärdom av det onda och skyndsamt spärra in våra egna liberaler. Vore inte denna del, detta lilla skandinaviska hörn ha varit en ganska hyfsad plats utan privatiseringen, den sjukliga lönsamhetens bojor och profitens små glupska odjur i sin vård, skola och omsorg om girigheten?

Min lilla bloggvärld skakades lätt. Nu vill inte verket gå med på samarbete om jag inte använder deras betalapp för att kolla vem som äger en bil. Allt annat är synd och förbjudet.. Kung Saudi regerar redan här… Vi vanliga dödliga piskas ju dagligen för att vi minns vad demokrati, ett samhälle av oskattbara tillgångar var..

Att AXE växeln skulle bli ett yxhugg i det demokratiska trädets rot? 0771-numren lindar sig kring våra halsar medan myndigheterna kostar oss modet, skjortan om vi vågar använda deras dyra tjänster..

Nyhetsskvalpet rapporterar att nya bevis kommit fram att proryska separatister skulle skjutit ned MH17. Vad nu separatisterna skulle vunnit på det? Eller vad terrorn vinner på att bomba ett salutorg.. Det brukar vara korrupta regimers dröm.

Björn Söder kallar säkert fler för landsförrädare.. Nationalism kan jämställas med urinläckage. Uppblåsthet kan breda ut sig på andra blåsors och magars bekostnad..

Vi kan inte glädjas åt att ha fått ett växande ”self destructive force” i Sveriges riksdag SD. Extremhögern och Judiska intressen samarbetar i Ukraina, Israel och gjorde det i shitlers Tyskland.. Privatiseringens bästa vänner, skjuter likt Jeltsins befriande trupper sitt eget parlament och sänker Svenska folkets skatter i det djupa blå medan arbetsmarknadens intressenter kan piska anställningstryggheten ur arbetarklassen. Det ät ytterligt svårt att tro att vi förtjänat dessa politiker..

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: