castoropollux

Not just another WordPress site

Arlas Mjölkuppror?

leave a comment »

Arlas Mjölkuppror?

Den senaste kapningen av och resulterande i en blygsam revolution presenteras av ARLA. Ett MJÖLKUPPROR vars enda syfte bottnar i att handeln och ARLA gör större mjölkkossor av konsumenterna också. Alla borde väl veta att Arlas bönder inget vunnit på låga mjölkpriser medan Arla självt erövrat snart sagt hela världens mjölkproduktion med hjälp av sina låga priser till bönderna och synnerligen grova vinster. Så en mjölkrevolution (?) resulterar inte i en bättre eller mindre aggressiv världspolitik utan att konsumenternas ska mjölkas än mer istället. Vi ska väl fråga oss om inte handeln hade minst ett finger med i spelet när de körde upp sina intentioner i befolkningen..

Arla är sedan länge Gräddan som fjärmat sig från mjölken.. Vilket ju inte vill säga lite utan allt de handlar och och blivit. Vi betalar globaliseringens monster dyrt och göder en ekonomisk politik alla folk och producenter förlorar på. Den brottsliga utvecklingen och krossande av Makedoniska mjölkbönder liknar allt det Telia varit inblandad i… Så mycket skumrask och Grädda på en och samma gång att man aldrig kan tro att den senare hörde ihop med mjölken en gång.

I ”Jönköping händer det” som kanske gör folksjälen tydlig och perspektivet smalt.. http://www.dagensmedia.se/nyheter/utomhus/article3932502.ece

Written by CastoroPollux

20 september, 2015 den 12:51

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: