castoropollux

Not just another WordPress site

Svenska Spel = Svenska Kel

with 2 comments

Svenska Spel

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/svenska-spel-vill-placera-ut-tusen-spelautomater-i-butiksmiljo

Senaste utspel att etablera sig i matvaruaffärer och snart sagt överallt annars år ett ovanligt grepp. Ändå kan man inte förundras över tanken på vad man vill uppnå. Att börja kela med speldjävulen i snart sagt varenda offentligt skrymsle kan ju knappast båda gott om man inte vill ge just speldjävulen ett bättre strypgrepp om Svensken.. Man har ju känt sig diskriminerade som bara fått hållas i restauranger med serveringstillstånd..

Själva drogs vi med Alliansen under många år och de såg ju ut som ett erbjudande ingen kunde men borde säga nej till.. Parallellen mellan enarmade banditer och viss partipolitik är ju olycklig i alla fall om bedriver politik på det viset.. Att ge med ena handen och ta mycket mer med den andra kan bara överträffas av en politik byggd på girighet. Med jobbskatteavdraget som vår insats blev utdelningen för andra betydligt bättre och bestående..Vuxna människor som ger kolor till barn ska de ju akta sig för.. Löftesbusiness i politisk dress kräva ju mer misstänksamhet än annars.. Att politiken blivit enarmad och särdeles huvudlös sedan några år verkar gått de aningslösa förbi medan de utan knorr blev av med sina rättigheter, trygghetslagar och såg en välfärd glida dem ur händerna.. Tja, man dristade sig till att rösta på ett missnöjesparti som hittills inte gjort något mot nedskärningarna än pratat och röstat på politikerna som förvärrar situationen, krisen och utgifterna smort vinstintressena.. Du sköna dyra värld står där med sina orubbliga fundament..

På tal om spelintressen. Kön på Ica till paket- in- och utlämning och för att fika är hårt hållen och växande. ICA’s och handelns löften att sköta det förra bättre än posten är sedan länge förbi. Vilddjurens tal slutar och ändar alltid med vinst. De som vill spela bort sina jobbskatteavdrag och underlag till pension slipper köa alls…. Det sista säger väl det mesta om vem och vad som nu råder.. Där samhället kan spela bort våra pensioner långt innan de lyfts… Välkommen med din insats!

Annonser

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Spel tillfredställer samma belöningscentra i hjärnan som sockerberoende eller en knarkares dos. Det överallt utspridda spelet är en primingprocess för andra framtida beroenden av olika slag när spelmöjligheter plötsligt kommer att upphöra.

  JR

  28 oktober, 2015 at 12:39

  • Man kan väl också se desperationen, det otillfredsställande kräva sitt. Löftena har redan svikit nu måste andra skruvar till för att driva sinnet..

   castoropollux

   28 oktober, 2015 at 23:36


Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: