castoropollux

Not just another WordPress site

Liten tuva stjälper stort lass.

leave a comment »

Liten tuva stjälper stort lass.

Hade faktiskt väntat mig nyheten att om flygtrafiken låg nere skulle det vara Rysslands fel. Nu säger en forskare att solaktivitet kan det inte varit och då uppstår ju frågan. Vem ljuger. Tja, NATO är ju kända för att måla upp hotbilder och skapa dem också. Uz kan ju ingen lita på med alla krig de dragit igång på fula, falska och lögnaktiga villkor. 9/11 som praktgroda för att skylla islam och terror slår väl ett makabert rekord. Kollaps som NIST förklarar det, motsvara närmast fritt fall på de runda tio sekunder som skyskraporna hinner sopa undan allt motstånd en av världens största och starkaste skyskrapestrukturer utgör. Det går så det dammar och det måste det ju göra när all betong förvandlas till pulver och blandas med den asbest ägarna sedan några år hade ett miljardkrav på sig att sanera skraporna, från stadens myndigheter ..

Ingen har väl glömt att våra datasystem i Sverige numer ligger under Uz och NATOS kontroll. Möjligheten att drabbas då skulle alltså vara mindre. Annars är det ju något fel med ett medlemskap om hoten ökar.. Det är som att spela upp wtc kollapsen för sin inre syn om och om igen. Faller tornen i fritt fall eller kollapsar de…sprängs alla kolonner/pelare bort i ett och samma ögonblick eller kollapsar de en och en som om bygget skulle varit ett fuskbygge. Klockan och ögonen ser att allt faller ihop utan några tecken på att brytas osymmetriskt vilket ju utesluter kollaps. Sedan skyndar sig tiden, som mest 12 sekunder, att avsluta alla tvivel om naturliga förklaringar. Så vi kan ju med samma logik anta och konkludera att om NATO/Uz tagit över kontrollen av våra datasystem har de själva skapat problemen..

Kanske arbetar de på en dyr uppgradering nu… Ska vi tro allt annat som serverats med kunskapens huvud serverat på fat så är våra system odugliga.. De är öppna för intrång och särskilt nu när vi står färdiga att ha blivit medlemmar. Att ryssen aldrig varit intresserad av Sverige kan väl stå klart. Att vi dessutom kunde köpt gas av dem vilket ju blir naturligt när vi aldrig köpte gas av Norge eller något NATO-land. Vi kanske aldrig fick! Åtminstone kan vi vara säkra på att att kärnkraftsintressena lett oss in på en farlig väg trots att alternativet funnits så länge runt våra kuster. Nu är de dessutom besvikna. Elpriserna faller och nu ska man skapa en el-kris genom att skrota i förtid.. För visst har vi lovat bort en hel del kilowatter till Baltikum. Så det är ju säkert att vi har en illa stor överproduktion. Man allt sker ju inte för att vi behöver det, eller ens andra, utan till vilka vinster det kan säljas. Då spelar verkligheten ingen roll..

Ska vi misstro våra ögon, klockan, tiden, historien så föll alltså tre skyskrapor på en och samma dag. Två för att ett flygplan flög in i dem, bränslet uppslukades på några sekunder och sedan kunde inget skapa en hetta nog att få stål att ge vika än mindre förlora sin hållfasthet. En tredje skyskrapa bara 40 våningar föll också en som ett korthus. Dessa tre byggnader höga som höga hus är de enda som kollapsat av bränder andra skyskrapor klarar i dygn och med blåslampehetta. Nog har arkitekturen och vetenskapen blivit flummig som säljer vilka förklaringar som helst till en förvånad befolkning.

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: