castoropollux

Not just another WordPress site

Tog barnvaktsansvaret fort slut?

leave a comment »

Tog barnvaktsansvaret fort slut?

Läsningen av nedanstående artikel väcker den nödvändiga frågan. Den stöddige tecknaren lämnar barnbarnet utanför när han själv söker skydd i överfallsrummet.. Morfar/farfar lämnar barnets telning utanför tillsammans med attentatsmannen och yxan.. Greps attentatsmannen? Om ja, var denne Somalier av samma intelligensbefriade dignitet som attentatsmännen skyldiga till mordbranden mot Vilks? De två hade inget annat intresse för Vilks än erhålla en ”lättförtjänt” belöning och deras klumpighet renderade dem brännskador istället.. Såväl som att de i panik lämnade kvar en jacka med legitimation.. Det luktar konspiration lång väg.. Det har SÄPO inget emot utan slår på klockan medans Vilks hatkampanj göder allt som skapar motsättningar mellan folk… Det vinner förtryckarna och hotbildsskaparna på… Kommer någon ihåg RAND-Corporations metoder eller vad Daniel Ellsberg berättade om att han och de pysslade ihop hotbilder…. Så händelser av mycken terror ser alltså ut som önsketänkande.. Hittar man bara några idioter som kan göra vad som helst för pengar är saken biff.. Den som kan göra politik och religion till några små streck belönas också väl av ett etablissemang som vill ha hotbilder och situationer att rättfärdiga sig själva med..

http://www.metro.se/nyheter/mohammedtecknare-angrar-inget/HdzoiA!501kNvIqmwF9cm0JcJniBw/

Sedan råder det ju ingen tvekan om i vems intresse terrorns hot och bilder upprätthålls.. Så varför mata djuren med det de vill ha? Enda skälet att ”bomba” offentliga tillställningar, torghandel och annat är ju att rättfärdiga militära närvaro och hårdföra slutgiltiga lösningar i ett land eller andra. Att skrämma folk till tro att rösta bort och acceptera inskränkningar i demokrati, mänskliga rättigheter, yttrandefrihet och tryckfrihet. Att en korrupt regim kan köpa sig ett krig för att bli av med opposition på ett grymt och effektivt sätt minskar inte intrycket av hur vilseförda folk kan bli av hot,attentat och skrämsel.. Det visste redan Shitler och många före denne..

Att sedan ett fotfolk får agera pöbel utan att begripa någonting skapar fler historiska slutgiltiga lösningar på demokrati, yttrandefrihet, mänskliga rättigheter, tryckfrihet osv skapar samma förskräckliga förundran över också den svenska dumheten…

Att SD lyckats organisera den nya fattigdomen ska väl ingen förundras över. Varför så många ger dem dess oförblommerade stöd är ju en gåta för att parti som stött alliansen, gett finansen skattelättnader och tacket från Reinfeldt och Batra är öppna portarna och hjärtana.. Vilket ju ger missnöjespartiet fler röster och som kärleksförklaring kommer stötta än fler förslag från Alliansen.. Vinster i välfärden osv..

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: