castoropollux

Not just another WordPress site

Sveriges mest inhumana parti skämmer ut Sverige utomlands

leave a comment »

.

Sveriges mest inhumana parti skämmer ut Sverige utomlands

Inget förnuft hejdar SD som nu skryter med att de varnar flyktingar för att vårt samhälle kollapsar. Ja det är ju ert eget verk under fyra års ovillkorligt stöd till alliansen och vinstintressena.. Att få bli maktfullkomliga gaphalsar lockade mer än att behålla den politiska hedern. och kritiken mot vänstern köpt av Israeliska extremistintressen visar väl blott att den som betalar mest får er röst och gör er till taltratt oavsett vad för krafter det gynnar..

Något föredöme i humanitet blir aldrig SD hur blågula de än piskar sig själva.. Det kommer alltid ligga något avslaget över något så halv- och själv-dött över kadavret SD.. Vad var det jag sa blir ju så horribelt som det bara kan bli för dem som älskar katastrofen och det gör ju SD. De röstade för den i FYRA ÅR under Alliansens styre  i riksdagen. De röstade för allt som inte fick båten att gunga. De kunde störtat, de kunde hotat, de kunde misstroende voterat, men icke. Inte en enda sekund sade de NEJ. Tacket blev Reinfeldts ”Öppna era hjärtan” och än fler löpte över till SD. Handen på hjärtat visst gjorde ni tomburkar det.. Motvilligt erkänna de och inser inte hur de blev lurade i åtta år medan a-kassan, sjukkassan, trygghetsavtalen, välfärden och arbetena dränerades… Det är ju så att ni behöver inte SD men förtjänar dem..

Då resan till det vita helvetet blir både trist och grå får Povel stå för underhållningen.. Varför måste båten till Curacao gynga så

Annonser

Written by CastoroPollux

13 november, 2015 den 19:04

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: