castoropollux

Not just another WordPress site

Catastroika – När Allians, SD och Banksters ordnar krisen efter sitt eget sinne..

leave a comment »

Catastroika –

När Allians, SD och Banksters ordnar krisen efter sitt eget sinne..

Ordet ‘Catastrioka’ nådde aldrig mina öron. Men om Ryssen döpte sin Blodigaste och Grövsta revolution under Jeltsin, påhejad av Väst, lovordad av Bildt, till något sådant är det ju synd att vår del världen inte fick höra vad varken mannen eller kvinnan på gatan tyckte om sin blodstänkte och våldsammaste president på länge. Ja sedan Stalin. Att Västvärlden godkände förtrycket, våldet, beskjutningen av Parlamentet där den nyvunna demokratin hukade under stridsvagnars beskjutning är en läxa vi ska lära och begrunda noga. Att västliga rika intressen sponsrade både Shitler och Stalin är inte så konstigt. De skulle ju komma att jaga samma sorts människor. I modern tid har vi ju kriget mellan Iran och Irak, där vi säkert vet att Uz med Oliver North i krigsmundering stolt meddelade att han följde sitt lands order, vilken ju betydde döden för den större delen av oppositionen i Iran o Irak i ett konstigt krig.. Där Uz sponsrade bägge sidor. Det lät likadant i Nürnberg, man lydde order, kanske någon minns. Alla kan läsa om hur General Smedley Butler förhindrade att fascisterna störtade Roosevelt, den senare som ju hindrade samma kris att växa amerikanerna över huvudet, som gav tyskarna Shitler.. Amerikas fascister bättrade sig senare och grävde fram McCarthy ur någon mörk håla.. Det gällde ju trots allt att tänka på sitt, sina vinster och att hålla lönerna nere..

Beskjuta sitt eget parlament är ju en allvarlig sak under friheten.. Den hade Sovjet/Ryssarna redan sett gry och utvecklas under Gorbatjov, men istället införde Jeltsin på Västs inrådan Katastrofen för att privatisera Ryssens samhälle och hur det gick förtäljer filmen och då blir det lättare att se hur det går i Grekland, eller för den delen här också. Rekordarbetslöshet, umbäranden, utförsäljningar av statlig egendom till reapriser, ekonomisk katastrof är en medicin och ett svårsmält hästpiller vi känner igen. Den politiska beskjutningen av vänstern saknar bara fysiken för att bli mördande. Privatisering har ett förvånansvärt högt pris även om man får ett jobbskatteavdrag i handen! Våra mest uppblåsta liberaler spricker av iver, att sno åt sig rikedomarna vi skattat ihop och blott leverera allmosor som tack… Så se ett verklighetstroget Grekiskt drama beskrivas och lär hur hela världen är beskaffad och varför det är så bra att du är beskattad. http://infowarproductions.com/videos/catastroika_doc/

SD var ju så dumma att de gav Finansen skattelättnader på löften om att den skulle skapa jobb. Har SD frågat var jobben blev av? Rösta inte på partier som gör som finansen vill. De kommer alltid lura folk. Ungefär som S en gång begynte, men SD är ju 10 gånger värre och sämre.. Bildt startade skuldkarusellen.

Bankerna badar, Vinstintressena stänker miljarder av vad som kunde användas som vigvatten här utomlands och SD, alliansens rondell och ständigt morrande vakthund har problem med vänstern som påstås ha orsakat krisen. Att mörkret och fördumningen breder ut sig på välfärdens bekostnad är kanske inte så underligt. Konsekvensen av soffliggeriet ser ut så här..

Med en inskränkt retorik levererad av SD där bara grupper kan ställas mot grupper hamnar aldrig orsakerna till krisen eller bristen på resurser under luppen. Nyliberalerna kan inte ha det bättre än slippa den faktiska kritiken. Det är de som verkar och villat konkurrensutsätta allt. Det är de som gick i bräschen för att läkarkåren skulle kunna starta eget, konkurrera med Landstingen. I ett decennium har de istället för att ägna sig åt sig sitt hållit på med grov kriminell utpressning genom stafettläkarsystemet. Läkarförbundet såg till att skära ner på läkarutbildningen..

Om SD var emot detta syns inte mycket av den retoriken. Det syns inget alls.. Istället begåvar grodorna retoriken med sin ständiga närvaro..

 

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: