castoropollux

Not just another WordPress site

elfteseptemberolyckorna

leave a comment »

elfteseptemberolyckorna

Nog är det olyckligt att formulera sig så att allmänheten missförstår, men olyckan drabbade väl den amerikanska befolkningen den 11 september. Den fick den katalytiska händelse som Pearl Harbour utgjorde och det var många inom det militärindustriella komplexet som önskade den, inklusive CIA. Så på det viset var det väl en olycka. Bush o Co ville ju har en ursäkt att attackera flera länder, som Afghanistan, Irak osv.. Och det gick ju som den olycka det var trots att bevisen var lika tvivelaktiga som kopplingarna till dessa länder. Nog är det en olycka att sådant drabbar ett folk inte bara i Amerika. Att sedan så många kan berätta, förtydliga och avslöja att tre skyskrapor faller inte till marken på en och samma dag pga bränder som dessa gjorde. För det har inga i historien skyskrapor gjort och särskilt inte tre på en dag, så nog är det en olycka och inte en olyckshändelse.. Dessutom brann ju allt flygbränsle upp på några sekunder vid krascherna. Det kan alla se, så var kom hettan ifrån att smälta stål? Det finns inget sådan i kontorsutrustning och inredning i alla fall. Dessutom var röken mörk och svart vilket tyder på en dålig brand, låg temperatur beroende på syrebrist.

Var kom kraften ifrån att smula sönder tre skyskrapor i vad som enligt klockan är fritt fall? Det inträder inte om inte strukturen utsätts för sprängkrafter.  Om branden kunde orsaka att stål ger vika så skulle bara de drabbade våningsplanen delvis sjunkit ihop. Resten av strukturen hade redan kraft och konstruktion att bära upp hela tyngden.

Så visst är det en olycka att ha sådan krafter som arrangerar en katastrof för att dra politiska, militära poänger av… som inte drar sig för något.. Nassar var också för masspsykosens fördelar under falseflag-operations..!

http://www.ae911truth.org/gallery/evidence.html

Written by CastoroPollux

20 april, 2016 den 09:26

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: