castoropollux

Not just another WordPress site

It started with a kiss…

leave a comment »

It started with a kiss…

Never thought it would come to this…

Massmördaren i Orlando hade inte bara vapenlicens utan också utvidgat tillstånd att bära vapen på nationell nivå och uppenbarligen ett fall för vapenromantikens skilsmässa från förståndet. Dessa äktenskap som så ofta slutar i katastrof har alltså framlevts i dvala och ett drömskt tillstånd där den kalla metallen uppenbarligen fick dess äkta hälft att tro sin käresta om att kunna lösa alla problem…

Det är märkligt att höra clownen Trump tala om problemet som en religiös fråga, Islam och muslimer…. Trump är ju en större fara för landet än vad han inser. Precis som mördaren till slut tror att beväpningen och vapenslagets karaktär ska utgöra garantin för att inget kan gå fel….

Vår minitrumpet Åkesson i full färd med att återuppliva rivandet av Jerikos Murar kan onekligen organisera ett stöveltramp med stora svårigheter att hålla annat än dåliga takter och högdragna toner. Medan larmar och gör sig till är den karaktär som lyckas komma närmast de främmande element självutnämnda typsvenskar de utgör. Underligt nog fattar inte anhängarna att Åkesson satsar på att riva välfärden genom att rösta med Alliansen och kapitalet. Ett värdekonservativt parti gör ju det kapitalt och av naturen men det fattar som sagt inte den nyttiga skaran.

Dunsterna är faktiskt blåare än det moderat försiktiga partiet av förtryckarkrafter under (val)frihetens spetsiga fana och smala planka…

Med tanke på våldet som utspelas både på och utanför fotbollens planer kanske Åkesson och trogna ska revidera sitt politiska program och innefatta grundtanken att blott en uppblåst läderbit kan göra folk våldsamma,  galna och benägna att skada varandra i motsats till vad man hävdar att muslimer och Islam skulle vara våldsbenägna.. Islam är  ju inte religion och bidrar idrotten till våldsbenägenhet har ju läran och fostran djupt förfelats på korruptionens villkor. Att inte ens vara aktiv spelare verkar förfärligt benäget till våld… Våldsbenägna borde ju hotas med utvisning.

Islam kanske inte är en religion. Våld kanske inte hör hemma i religion öht. Mänsklig utveckling och förfining under religiösa betingelser kanske ska leda bort från våld och den enda kraft intresserad av att driva saken i motsatt riktning är förtrycket…. Iaf får ju bibelstället ”låt oss göra människor” en kontext bland instinkterna… Det får ju skapelsen också om man måste sätta in människan i hennes universum och sin plats på jorden… För den som är född igår är ju det lite svårt att omfatta men som sagt det marinerar efter hand… Lita på ordet…

Medan vetenskapen inte kan förklara något ens med miljoner år tillgodo annat än att de snart sagt inget kan förklara av vår verklighet så slår dagspolitiken förståndet så mycket det kan på fingrarna för att vi ska tiga med vad rasism, fascism och nationalism innebär och får för konsekvenser..

Gud var ju som sagt oförskämd. Om hans egna inte tog emot honom så fick andra duga… Här kan vi klämma in det svenska oförståndet i verkligheten eller rättare sagt det är så smalt att det passar in i alla smala skrymslen….

Tacka gärna Åkesson för att ingen av dessa anhängare förstår att folken som tar jobben faktiskt erbjuds dem av deras egna arbetsgivare… Hade det funnits andra människor att sänka din lön med hade också de dugt för det politiska fulspelet. Så varför protesterar man mot folkvandringen när det är ekonomin etablissemanget vill sänka tillsammans med välfärd löner osv, vare sig det går fort eller sakta?

Orlandoskytten fick tydligen inte nuppa sitt eget kön och det är ju en besvikelse som måste transformeras till något mycket större än bara ensamhet och övergivenhet. Var det verkligen inte för någon på Pulse alls intressant att lyssna på utläggningar om vapnens inneboende förödande kärlek till sina bärare och tillika offer. Imponerade inte Arbetet i Afghanistan heller? USA har ju gett många handgångne mördarmän en fristad i sitt land. Hade det livet som säkerhetsklassad ingen charm eller lockade till sig lyssnare kåta på historier..?

Då måste man ju bli stor och kalla sig terrorist medan man hämnas på dem som inte var intresserade..

Det slutar med en dödskyss och judasditon levereras på svensk mark som representerande det största svek Sverige fått se av dem som kallar sig dess vänner… Medan Moder Svea får hora åt hennes befriare…

Det var intressant att höra Fridolin adressera sverigedemokraternas talman för sin homofobi utan att denne hade en chans att genmäla sin indignation, men visst trasslade det till sig av allt outsagt… En slags tandagnisslan utan gråt kanske…

Inte var det väl förutsägbart att Ny Demokrati, partiet som åt upp sig själva skulle återuppstå.. Nog är det väl en slags självkärlek också det.. Medan de siktar på vad de vill kalla ”Sverigehatarna”. SD suger det kan vi vara säkra på.. och programmeringen är ju ”Låt oss göra varandra omänskliga”….

 

Citerat från ett inlägg om Russofobin på Jinge.se

” Det ligger mer sanning i att sd-anhängare slåss på Åkessons order..

En liten energisk tuva näthatare har ju lyckats svärta och stänga ner varenda kommentarsfält i Sverige. Det på samma partis underförstådda uppmaning. De har stukat varenda moderator för en flodvåg av illasinnad och missriktad yttrandefrihet..

Å andra sidan se vi idrott generera hemskt mycket våld. Att en uppblåst läderbit, ett förtäckt munläder, kunde få människor att på ex Hazelstadion och därefter begå så mycket våld i idrottens namn är ju en fara i sig. Efterspelet är kanske blygsammare medan tendenserna biter sig fast.. När ska SD förbjuda idrott och utvisa alla idrottsutövare och anhängare?

Hur man kan blanda ihop våld och religion är ju en sak men att göra det med idrott får en ju att undra om det är något fel på opiumleveranserna. Är lädret inte äkta? Följer det inte idealen? Tål det inte synas i sömmarna?

Att politiken allt mer liknar idrotten kan ju på sätt och vis förklaras med de steroidlika lönerna och prestationslika formerna.”

Annonser

Written by CastoroPollux

29 juni, 2016 den 09:32

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: