castoropollux

Not just another WordPress site

Vilket liv det blev över kackerlackan….

leave a comment »

Vilket liv det blev över kackerlackan….

Vem minns inte folkstormen över att SD och Jimmy Åkesson framställdes som ett utrotningshotat parti. Rättare sagt Åkesson och SD sa sig själva tillhöra en utrotningshotad ras. Då tålde ingen satiren fastän den var rolig, inte grym inte förklenande, inte karaktärsmördande.. Det var ju blott och bart för den konstnärligt lagde att löpa hela linan till sin ände…

kackerlacka

Vi ska väl alla kontemplera över att Vilks rondellhund fick underhålla det osvenska kynnet på alla sätt muslimer tog illa vid sig av att bli liknade som.

Men som sagt det osvenska och främmande kynnet visste inga gränser när väl utrotningshotad, offerkofta fick bli gestaltad i en konstnärs delikata blick.

Politik är svårt, populism är riskabelt som ett minfält.

Till råga på allt är den enda arbetsrätt och anställningstrygghet SD vill förespråka är, skattesänkningar..

Minfältet går alltså igen när SD själva tecknar verkligheten. För programförklaringen måste väl vara verklig!

Låglöneparadisets duvomånglare sittande precis vid ingången till arbetstemplet..

Nog har det politiska sveket med EU vuxit långt över folkets huvuden, men misshandlat demokrati, yttrandefrihet osv lyckas Sd bäst med, trots talet om värdegrund.

Värdegrunden kanske är en brun kabel ansluten till tangentbordskrigarnas qwertysurfboard…

Hjärnsläppets soldater visar sig vara lika otäcka på insidan som vilken Islamistisk otäcking som helst..

Men som sagt självkritik har aldrig varit SD-politikens bästa sida och stjärtgossar kan man ju inte kalla dem heller..

Att ”Alla är potentiellt värdelösa i SD’s värld” skapar förutsättningar för en retorik som drar till sig besvikna och missunnsamma.

Vilks kommer aldrig rita avhunden och misshunden trots det lättantändliga och explosiva innehållet.

Artbestämningen är inte svår heller eftersom övervägande antalet anhängare ger sig på dem som lyckas på något sätt.

Själv ”drabbad” av framgång skall jag alltså som hämnd drabbas av motgång, tissel och tassel, förtal, sabotage, trakasserier och falsk tillvitelse.

Att ha en räcka falska anklagelser i bagaget (Häxjaktens Logik) kommen till denna något unkna stad innebär att få sin begreppsvärld ifrågasatt och smutskastad av misslyckade element,

som inget hellre vill än dra ner en under sin egen nivå.. Så fick intrigen till (Shitoholics i Tranås) eller skelettet ruttet kött på benen. Förmågan och viljan till att förvanska,

vad som var en smutsig umgängestvist till rena pedofilmisstankar (!) är inget dåligt språng för en impotent våldsverkare. När väl det tilltaget avslöjades, så lade man istället för ner kampanjen,

andra falska anklagelser till akten. (Shitting Bull) i ”lånta fjädrar” fick bli det namn och klä det skott skiten i fläkten åsamkar den som inte räknar med att avslöjas eller genomskådas nu heller.

Det är också ett ödets ironi att vara eller blivit språkligt begåvad efter många om och men. Givetvis faller det inte avhundar och misshundar på läppen heller.

Men som sagt dessa missar inte en chans att göra sig lustiga över min ptsd, mina minnesproblem, koncentrationssvårigheter, mina stavningsbekymmer som etablerade sig med ptsd.

De gjorde sig lustiga över att det tog så lång tid att bygga kolonistugan, verandan, växthuset och gick något väldigt bra som odlingen eller med bygget så förtjänade givetvis det ändå kritik.

Såna här personer ger ju inte med Jantelagen som genetisk hembränd kod upp så lätt när de har ett ”lovligt byte”.

Att lyckas är att få dö en smula.. Tja jag vet inte var jag fick det ifrån men glädjen över att övervinna mig själv, försöka göra det jag aldrig provat förut har varit framgångsrik och gett mig stolthet.

Att det beskrivs som förakt för andra ska enbart tillskrivas de misslyckade individer som vägrar förändras, vägrar se sina möjligheter och med scenen ur ”Life Of Brian”,

där den botade beklagar sig över att hans sjukdom är borta ”What shall I do now?” onekligen klargör att i träsket vill man förbli och leva..

Ska man förstöra för andra med pervers intensitet och skadeglädje ska allt förvanskas bort från verkligheten så att det lustfyllda karaktärsmordet kan fortsätta.

Den som inte lyder under konvulsionens och uppkastningarnas dekret kan själva ta del av vad en sjukpensionär med envishet och trägen till slut åstadkommer. (Åttakantigt växthus)

Likaså webbsajten på Google. Min koloni Att beskrivas som sjuk pensionär med groteska ordalag som inget annat är än förtal och falsk tillvitelse är givetvis påfrestande.

Men så här är det att lyckas i Tranås. Om tranorna slutat skita ner här så finns det som antagonisten sa ”folk till allt” och förvånande nog visade han sig vara den främste.

Av det måste man ju komma fram till att denne själv absolut inte vill vara bättre än någon annan..

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: