castoropollux

Not just another WordPress site

Svenska Spel utreder betting i skandalmatchen?

leave a comment »

Svenska Spel utreder betting i skandalmatchen

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/svenska-spel-utreder-betting-i-skandalmatchen

Tja är det inte dags att utreda läggmatcherna och fixningarna. Till och med de kriminella har förstått vad som pågår och försöker alltså få en del av kakan.. Givetvis på inget anat sätt än det enda de kan, genom hot, sabotage. Gå på Sporten har alltså förvanskat idrotten till något man fortfarande är stolt över trots debaclen om fusk, om matchfixningar. Hur många decennier sedan är det som Expressen först larmade om något som måste pågått länge redan då…? Å andra sidan är ju slowmotionsekvenserna det tydliga bildspråk alla kan tolka om hur det går till när man släpper in bollen i öppna mål eller misslyckas som få, i matcher som förvånar till och med totalt ointresserade…. Det är ju rätt tråkigt att vara stjärna annars.. Divalaterna kommer som ett brev på posten och glansen som stjärna måste ju matta skenet från resten av världen till närmast ett mörker…

Idrotten verkar inte fostra annat än oss andra, att trixa inte bara med trasan är helt ok.. Sådant borde inte undgå ens de kriminella..

Det är inget svårt att förstå hur läktarvåldet svällde utan att man gjorde något adekvat och hur man i åratal obekymrat ryckte på axlarna.. Det får väl sägas vara ett riktigt självmål att den världen inte rörde dem i ryggen.. Bara stålarna strömmade in.. I den läggmatchen verkar allt också ha varit fixat… Idrottens egna förtjänster värnar man hårt om.. Så till den grad att OS inte får så mycket plats i SVT? https://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2016/article23002389.ab Tja folk kan ju få hora åt sportens tunga, betala vad som helst för lite spänning i livet, medan politikerna får lösa tyglar.. Märk väl hur Aftonbladet länkar till lönerna för SVT’s sportmedarbetare? Vad fiskar man efter? En rasande folkopinion medan priset för att få sända från ångande stereoida prestationer bara stiger.. Vem är mest desperat efter något som lyfter vardagen ur det grå?

USA som lika angeläget att dominera idrottsvärlden som en Shitler var, men kanske planerat dåligt hittar och organiserar allt mer politik in i idrotten vilket den ju inte ska tyngas av.. I andra fall ordnar USA fotbollsmatcher på fotbollsplaner man nyss avrättade dissidenter och det utan några som helst problem med de nya fascisterna vid rodren.. Apropå Idrott och politik alltså..

Annonser

Written by CastoroPollux

23 augusti, 2016 den 13:13

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: