castoropollux

Not just another WordPress site

Hade Shitler kunnat säga ”Öppna Era Hjärtan!”

with 3 comments

Hade Shitler kunnat säga ”Öppna Era Hjärtan!”?

 

Tja, det hade varit enkelt efter att ha stängt så många sjukinrättningar, gjort sig av med ekonomiska belastningar som människor, skickat ut sjuka i kylan, bantat utgifterna för staten.. Förmodligen ansågs statens kaka för kostsam och dryg. Gett, tvingat bort andras och gemensamt till privata intressen.

Politisk repression fick ju bedrivas av stormtrupper. Tidningsägare skrämmas, journalister hotas till tystnad.. Parallellerna till dagens mediaindustri krossande det fria ordet sköts av till SD anknutna mer eller mindre noggranna. Nustingsligt som camera obscura att lura betraktare med blir kutym för ett parti som inte kan låta bli att göra gemensam sak med Alliansen, tuppfäktningarna till trots eller snarare tack vare. Ingen skulle ju se det uppenbara i att rösta med samhällsomstörtarna utan behålla illusionen av ett ”nytt arbetarparti” (nationalssocialistiskt) med bruna fläckar över hela bakstycket. Det bildliga och bokstavliga i en oborstad svans på denna besynnerliga kropp får betraktaren fantisera om själv.

Reinfeldt slog in en öppen arbetsgivardörr med ”Arbete ger frihet”. Vet inte riktigt vad denne tänkte. Att Shitler aldrig skulle komma på dem med stölden och planerna på ett låglöneparadis utan rättigheter? Ett slavskepp bjuder iaf fler möjligheter till luftombyte.. Byggandet på tex krigsindustrin i Tyskland hade ingen ödesmättad metallisk genklang? Inget tänk om det går åt helvete? Ingen ska väl heller glömma vilka som sponsrade detta, deras projekt och fascismens utbredning i Europa.. Givetvis står ju Operation Paperclip i att aldrig så förklarande ljus när sponsorernas härkomst och ursprung, rikedom står klart. Det är inte utan förvåning som varenda krig därefter får sin ohyggliga förklaring.. Har inte historein ffläckats nog av laboratorierna i Tyskland, polen så hjälper Unit 731 m. fl. drivna av Japaner i Allians/Axelmakt med samma sponsorers Tyskland. Den allmänna giftigheten i de olika projekten och önskan om världsherravälde till vilket pris som helst är ju ett djur svårt att skyla ens i modern tid..

Sedan kan ju de flesta undra hur Shitler kunde bli så lik Reinfeldt & Alliansen.. i sitt förakt för mänskligheten. Göra sjukförsäkringen till en piska, myndigheter till vidjor syns som en revolution bara tilltänkta sänkta skatter kan utlova, a-kassa till en börda! Anställning till ett vågspel, framtiden hopplös! Vems och var de tog vägen verkar inte bekymra den något bleka nordiska medvetenheten.. Beskriva människor som bördor, kostnader, ohyra hör ju en mörk tids människor till och nuet är väl inte till för att känna igen sig i..

Att Shitler förbjöd fackföreningar ser ut som nutiden försöker göra exakt samma sak. Svälta ut fackanslutna är blott varianten på samma tema. Åsiktsregistrering och förnyade upphandlingar inom spå kort tid som två, tre år ger tillfällen till gallring och allt lägre löner.. De fyra friheterna som hängande snaror kanske låter och ser makabert ut men kan inte avfärdas som den korrekta beskrivningen av Eu-medlemskapets honnörsord. Nu säger sig SD vara för ett utträde och ja det kan de ju säga ända tills de slutar ge näringslivet alla chanser till just sänkta löner. Sveket från SD är monumentalt.. Alliansblockets öppna dörrar har ju blott dränkt stat & kommun i utgifter, så den samhällsomstörtande verksamheten ser ut som deras huvudsakliga sysselsättning.. privatiseringen kan ju inte få bättre jordmån..

Att ”öppna era hjärtan” skulle svida i folksjälen var ju medveten sarkasm.. Nu när de ordinarie samhällsfunktionerna inte kan skötas av anställd personal, anhöriga får besöka sina äldre osv, frivilla får anta utmaningarna att ta hand om migranter ska givetvis vattnet strömma, hamna på en särskild kvarn..

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. När Reinfeldt sa ”öppna era hjärtan” så sa han i samma andetag att det inte skulle bli några reformer. pga det.Underförstått för att invandringen skulle komma att kosta oss skjortan. Inte heller sa att han knappast personligen skulle drabbas av dess följder då han inte ens bor i närheten av de områden där de nytillkomna skulle hamna, och sålunda inte störas av dem…..

  Nu vet jag inte hur samhällsekonomin och den övriga fördelningspolitiken hade sett ut om vi inte hade haft en så stor invandring under så kort tid, men med Reinfeldt kvar vid rodret hade det knappast blivit bättre för gemene man i detta land. Inte heller för de nytillkomna.

  // Kao’

  (Ps. Är det inte dags att skriva ett nytt inlägg snart?)

  kao

  1 januari, 2019 at 16:44

  • När tömma skattkistan, fördela välfärden till de rika, revitalisera statsskulden, ge RUT &RUT snygga kläder, begynna kriget mot a-kassan, är protokollet under den vackra agendan, låter ”Arbete Ger Frihet” lika ihåligt som det var avsett på 30-talet. Att få arbeta på sin undergång var ingen beredd på. Då var det dags för vackra tal att förleda menigheten med och löftesrikt stärka ryggraderna som aldrig ville böja sig för humanitet.

   Idag vet vi att skatteflykten kostade avsevärt mycket mer än migrationens spinnande hjul, ändå skulle SD hjälpa Alliansen rikta uppmärksamheten mot folkgrupper, hjälp och asylsökande..

   CastoroPollux

   1 januari, 2019 at 21:34

   • Konstigt nog är det inte många som klagar på skatteflykten, men på invandringen som du skriver. Att sparka nedåt och slicka uppåt är just vad makthavare och kapitalisterna vill att folket sa göra. Det är därför inget händer i frågan.

    // Kao

    kao

    2 januari, 2019 at 12:00


Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: