castoropollux

Not just another WordPress site

Svekets desperata natur… missfärgar porslinet.

with 9 comments

Svekets desperata natur… missfärgar porslinet.

Finito Mussolini’s korta tid i rampljuset, blev hundhuvudets enda chans till ståpäls.. När kapitalet ska bekämpa arbetarklassen, rätten till lagstadgat arbete, hyfsad lön, arbetsmiljö, ledighet, måste de alltid leta upp läder, stövlar, kängor, som vill bära & uträtta en hel del skit.

Två sina händer, för att inte flödet av pengar ska tydliggöra intressenas intentioner, har de alltid gjort. Sponsra Shitler, fascismens diktatorer i hela Europa, i aktr och mening att sätta arbetarklassen på plats..

Dagens SD gör samma sak. De tjänar sina välgörare under sken av att serva folket, men i omröstningarna är det näringsliv & finans som alltid förblir deras hulda gunstling. Givetvis ska ju inte sponsorerna bli besvikna när näringslivets spjutspets & kil vässats för att splittra arbetarklassen, beröva dem deras rättigheter, göra arbetsmarknaden osäker, skapa klyftor, riva broar till utbildning, skapa vattentäta skott till bildningens domäner, så ingen tar sig förbi & utvecklar sin eller vår värld. Prishöjningarna står på kö för att realisera sin motvikt till skattesänkningarna..

Vinstriket är fullt av blå dunster, hindrande solen att nå ner i skattesänkor lika mörka & ogästvänliga som dödsskuggans dalar. Där folk får slita & rastas i kilometerlånga koppel som avhundens & misshundens offer. Där man spelar på besvikelserna näringslivet själva sanktionerat med låga löner, eftersläpningar och nu hotar försämra än mer under sken av att skattesänkningar ska göra folk rikare.. Marknadens främsta har alltid haft sitt eget bästa för ögonen. Försöken att få SD skita ner i porslinet som om demokratin var en toalett har slagit väl ut om samhällsomstörtande ska ha något avslaget beröm. Samtidigt måste de flesta fråga sig hur näringsliv, privata vinstintressen, kan tillåta sig vad som helst för att vinna sina mål att begrava välfärden långt djupare än 6 meter.. Brothers in Arms, för att krossa arbetarklassen och inte dra sig för något, medel eller tricks. Blåsa ”liv” i ett gammalt nasseparti för att vinna kampen om privatisering med ljusblå framtid om en lättare tillvaro i något som inte är i närheten av skatteparadis men beskrivs så med tanke på vad de mest aningslösa tro ska ske när skattetrycket reduceras. Vem kan tro vinstintressen om något annat än svek, korruption när de vill låta som väckelsepredikanter men blott gör vad som helst för pengar..

Gräddans förmåga att bli onaturligt syrlig fil kommer aldrig någonsin förneka sig. Det kommer girighetens resistenta bakterier se till..

Sponsra ett sånt band spelande så falskt som SD är enda kravet när krossa arbetarklassens rättigheter är enda målet. Kallar de sig Sverigedemokrater men är mer främmande än de flesta svenskar & mindre demokrater än någon, så är det för att sponsorerna beställt cirkusen. De fick inte tag i något bättre i detta årtionde heller. Om Shitler kallade sig Nationalsocialist så vad ett lika krampaktigt försök att krossa arbetarklassen och låta näringslivet bestämma ackorden i det som blev dödlig industriell musik..

De otämjda scenkonsterna överträffar också allas förväntningar. Skandaler har aldrig tidigare setts göra saltomortaler, svingas i trapetser eller sprattla i vad ingen skulle kalla skyddsnät nedanför slak lina. Ingen betraktare kan hålla tyst inför cirkus SD. Givetvis ska vi alla undra vem som betalar så mycket pengar för att vinna politisk makt nog för att krossa arbetarrörelsen igen med nasselik fascism..

Närmast sörjande till begravningen är näringslivet, ärkefiende & girighetens styvmoderliga famn och styvfaderns knutna hand alltid färdig, parat till att bedyra sin kärlek och använda sin käpp.

Att den ”Judiska” flaggan tronar på scenbordet en valnatt är inte så konstigt. Arbetarrörelsens stöd till båda ANC & Palestina, Fatah, Arafat är ju förhatligt bland de sionister som tror sig förmer än alla andra och flaggar falskt. Det är ju klart att de stöttar ett parti som vill krossa en äkta arbetarrörelses sanna anda av demokrati. De har ingen demokrati hemma så varför försöka låta någon ha en borta..

9 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det politiska läget ser som sagt inte bra ut. Vanligt folk luras av falska löften och ser inte den hotande faran. Det är ytterst sorgligt, men framförallt är det väldigt farligt.

  // Kao

  Gillad av 1 person

  kao

  28 mars, 2018 at 17:40

  • Sett till hur det gått med regimer, svårligen kallade folkvalda i Europa så räcker varningssignalerna mer än väl. Men vad kan inte surt förvärvade pengar användas till än en gång, om inte krossa arbetarklassen, flytta tillbaka framstegen, trygghetslagar till en tid när de inte ens fanns.. Man måste väl uppleva gungflyet för att tro att det existerat…..

   Gillad av 1 person

   CastoroPollux

   28 mars, 2018 at 21:52

   • Det blir väl herrskap och tjänstefolk till slut. Det farliga är att vanligt folk inte ser själva vart det barkar hän. Att de blir lurade. Inte ser fallgroparna. Att de är historielösa. Men som du skriver : tendenserna finns i hela västvärlden. Alla bara jagar tid och pengar och solidariteten med andra tycks vara mer eller mindre död. Det är ytterst allvarligt.

    // Kao

    Gilla

    kao

    29 mars, 2018 at 11:44

   • Av grumligt hat blir man blind och snart självgående i cirklar.. Många är givetvis besvikna på hur arbetslivet, framtiden, hoppet avvecklats och att kanalisera detta på det mest negativa sätt har varit oppositionens främsta agenda.
    Vi har väl trott att ”en Polsk riksdag” skulle vara något oönskat och olyckligt medan dagens förutsättningar för att det ska bli ännu värre ligger för handen.

    Att värdera andra i kronor och ören är inget nytt. Underligt att det går att skapa syndabockar igen, men historielösheten är sådan där.

    Gillad av 1 person

    CastoroPollux

    1 april, 2018 at 21:14

   • Det ser dystert ut, vilket får mig att leva för dagen som enda alternativet för att ha ett bra liv. Trots allt.
    // Kao

    Gilla

    kao

    2 april, 2018 at 14:00

   • Inte mycket att välja på än inställningen till det.

    Gillad av 1 person

    CastoroPollux

    11 maj, 2018 at 01:57

   • 🙂 Just det. för vad ska man annars göra? Jag vägrar att deppa ihop.

    //Kao

    Gilla

    kao

    11 maj, 2018 at 12:43

   • Rätt ska va rätt. Ge upp är enkelt och smärtsamt men belöningen för att kämpa slår allt.

    Gillad av 1 person

    CastoroPollux

    11 maj, 2018 at 18:47

   • *Tumme upp*

    Gilla

    kao

    12 maj, 2018 at 13:53


Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: