Castor o Pollux

Not just another WordPress site

SD polisanmäler Jönköpingsposten för förtal, hot, förfalskning olaga dataintrång..

with 9 comments

.

SD polisanmäler Jönköpings Posten för förtal, hot, förfalskning olaga dataintrång..

Ja det står så och måste väl bli besvärande för det lokala partiet med hugskott som hamnar på pränt och bibringas en polisanmälan. En bredsida kanske är lika effektiv som en tåfjutt.

När media , särskilt TV dyker upp, brukar polisen skärpa till sig.. Det såg vi med nättrakasserierna som aldrig kom till skott fastän polismyndigheten var och är beväpnad med Svea Rikes Lag och en utbildning som inte går av för hackor, förrän saken, ett otal anmälningar togs upp av UG. Så hur kommer polisen agera i detta fall? JP har ju bara publicerat vad allmänheten borde känna till om partiets företrädare som den ene efter den andra uppvisar total ignorans..  Nolltoleransen verkar handla om att tyck vad som helst men inte offentligt för då kan du, utom i detta fall, bli utesluten.. Det 100% stödet finns ju där trots bristerna i förklaringarna..

 

Information från SD Habo/Mullsjö 1/5 2016

Nu har SD Habo tagit bort sidan…. Kanske polisen kan anklagas för extremism också när den inte gör som företrädarna vill, önskar och tänker.

För övrigt har IRM som vanligt gjort ett digert arbete med att publicera ett omfattande material..

https://www.interasistmen.se/granskning/sd-politiker-erkanner-jag-har-last-muslimer-en-kyrka-och-latit-den-brunnit-ner/

https://www.interasistmen.se/granskning/sd-politiker-jag-kommer-bygga-en-bomb-och-spranga-mig-sjalv-en-mokse/

https://www.interasistmen.se/granskning/sd-habo-lennarts-uttalande-ligger-grazonen-och-bryter-inte-mot-sds-nolltolerans/

https://www.interasistmen.se/granskning/gruppledaresd-stodjer-karlssons-rasteori-inavel-bakom-lag-iq-hos-somalier/

https://www.interasistmen.se/granskning/sd-politiker-tog-timeout-efter-krigsbrottsuttalande-tillbaka-sd-tjanst-efter-6-dagar/

 

Annars hör vi ju ofta Sd-anhängare anklaga Socialdemokraterna för de ariska teorierna från 30-40 talet. Att självkritiken är närsynt bekymrar inte dagens anhängare som utan problem moderniserat rasteorierna och lyckas mata diverse existenser med allt vad ett partiprogram kan dölja av de uppenbara vanföreställningarna..

Written by CastoroPollux

2016-05-08 den 07:33

Publicerat i Avpixlat, Politik, sd

Tagged with ,

9 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Det är väldigt lite lätt att säkert veta vad som är fågel eller fisk i dags dato – som jag upplever det.

    Politiker har ju sina agendor – och de är väl ej alltid FÖR folkets väl och ve, tyvärr tyvärr…

    Aftonbladet Lena Melin 2/9-10: ”Varken Mona Sahlin eller Fredrik Reinfeldt drivs av någon önskan om att förändra världen”. I stället är det viljan att skaffa makt – eller ?

    Men så länge som det finns Liv i Oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – så finns det hopp.

    Om mitt hopp på min blogg under rubriken: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV – ELLER ?”

    Gilla

    Josef Boberg

    2016-05-11 at 12:12

    • Mona skaffade sig maktlöshet iaf och vägen dit var kantad, klippt, skuren och dyrt blev det… Public Service i radio refererade till en ovanlig företeelse att istället för livvakt skaffa sig en ……. som ständig följeslagare..

      Reinfeldt avskaffade mycket av vår makt, sossarna ej bortglömda.. Så nog har de agendor.

      Mellin kanske lyckas men inte med mig. 🙂

      De vill iaf vara nyttiga för något under ett begränsat folks hyllningar.. Ett ESC fast lite större och med värre musik, ihåligare texter och en förfärlig dekor. Att sedan belysningen kan bränna bort vem som helst på nolltid ingår i spelets om än fördolda regler och övertygelsen – det händer inte mig.. Det är f.ö. precis vad kärnkraftshärden ruvar på och vill ha uppmärksamhet i..

      Gilla

      castoropollux

      2016-05-11 at 12:29

      • Apropå värre musik – är Du ute på dansbanor – och tycker Du i så fall att dom spelar för lågt ?

        Gilla

        Josef Boberg

        2016-05-11 at 14:21

      • Nej det är jag inte. Det är faktiskt en brist. Annars är musik och rytmer mitt stora intresse och ett njutningsmedel varenda dag… Det borde blivit mer sång skam till sägandes..

        Blir lite överraskad att hög volym är ett problem på dessa platser.. Annars brukar ju musiker med kvalitetsbrister kompensera sin verk med reglagen och särskilt när publiken, sitter, står, inget har att göra, knappast talar med varandra heller.. Men de har betalt mycket pengar för watten så det måste väl låta ur de höga racken. Den enda valuta de har.. Lite lånta fjädrar?

        Man ska väl försöka prata lite med varandra istället för bara gnida sig mot varandra? Äta lite, gott språka, trivas, men det är klart om vareviga musiker och band håller sig för ”saxofonhallick” så måste enformigheten bli högljudd..

        Gilla

        castoropollux

        2016-05-11 at 22:53

      • ”Man ska väl försöka prata lite med varandra istället för bara gnida sig mot varandra?”

        Jag gör både och – men det är ju ej så lätt att prata med varandra på ett gohälligt sätt = överrösta musiken – när det spelas med 85-100 dB(A).

        En musiker har förklarat för mig varför dansbandsmusiker spelar åt helvete för högt – i en kommentar på min blogg här.

        Om hur åt helvete för höga basljud går rakt in i och tröttar kroppen som sådan här.

        Gilla

        Josef Boberg

        2016-05-13 at 20:32

      • En del av utvecklingen kan ju vara diskodunkets envetna, bedövande trummande.. som smittat av sig i komponerandet och arrangemangen på dansgolven. Någon kanske önskar oss en dödfödd kultur, halvdöva befolkningar och förstummade konversationer.. Men visst är konsumtionssamhället ett enda stort pseudo och tröttande!

        Rytm ska ju helst utövas av alla instrumenten. Det får ju musiken att sväva, färdas, än stå och stampa. Taktförskjutningar, baktakter osv. Musik ska ju vara liv och vår kulturs nerv.. Inte en övertalningsförmåga och som musikern du hänvisade till sa ”en kompensation för bristerna i det musikaliska kunnandet”..

        I en av dina länkar hittade jag info om ”bullermätaren”. Den är installerad i alla systemen nu. Tack så jättemycket. 🙂

        Gilla

        castoropollux

        2016-05-13 at 22:19

      • ”Rytm ska ju helst utövas av alla instrumenten. Det får ju musiken att sväva, färdas, än stå och stampa. Taktförskjutningar, baktakter osv. Musik ska ju vara liv och vår kulturs nerv.. Inte en övertalningsförmåga och som musikern du hänvisade till sa ”en kompensation för bristerna i det musikaliska kunnandet”

        Instämmer.

        Gilla

        Josef Boberg

        2016-05-13 at 22:28

  2. […] – slut citat härifrån. […]

    Gilla


Lämna gärna en kommentar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.