Castor o Pollux

Not just another WordPress site

About? Om? Ja faktiskt, absolutely.

with 4 comments

.

Född -56 en bra årgång i många stycken, som många andra och tillräckligt fräckt som påstående, för att reta upp en särskild grupp av individer som inte kan skilja på rätt och fel. 🙂

Jag är också  intresserad av odling, främst sådant man kan leva på, inte påhittade besvikelser och falska anklagelser utan ekoodling. Är fallen för att pyssla med snickeri, musik. Lagar o fixar om tid och möjlighet finns. Det är en anskrämligt bra beskrivning jämfört med den andra ger av det de påstår skulle vara mitt liv. Vi veta ju att världen är full av jämmerligt orättvisa beskrivningar av annars hyfsat goda människor, vad skulle annars skitstövlar kunna finna intressant om inte sörjan och gojan de helst trampar runt i? Jösses vilken rot och stam man kan skryta med om andan faller på! Och det gör den ju… Shitting Bull kan vara en upplysande flik av en sida man svårligen kunde tänka sig av en småstad.. Vad kan inte fylla den självuppfyllande profetian med allt den behöver om inte lögnen.

Stockholmsdebaclet och järnrörsmaffians allra finaste och högavlönade lämnar syn för sägen. Tre självutnämnda Vise män skrider nakna omkring och filmar en värld de inte accepterar och bryter mot alla regler och sitt partis program. Ändens Tid eller Ändans Tid Vad är principer till om man inte kan fördra ens de smutsigaste? Är inte avund och missunnsamhet en riktig motor till att göra parodi på något svenskt, manligt och inskränkt? Kan man inte acceptera och gilla sig själv är det synnerligen svårt att uppskatta andra.. Det är väl därför vi andra lyckas så väl för att vi började med oss själva.

Skriver en del på webben sedan en tid. En god hjälp mot själslig kramp o vånda och kanske ett bidrag till och en bättre beskrivning av hur det kan vara att vara och varit pappa och inte en syndabock…..? Är definitivt inte varken humorbefriad eller bitter, trots att glädjeämnena blivit färre än vad de borde. Skam den som ger sig!

Rimmar gärna i stort och i smått. Varmt o kallt, allt efter hur inspirationen rinner till och för att det är en utmaning.  Titta gärna på länksidan  Visst Rimmar Det….illa Kanske något av en liftares väg till syntaxen i ett annars futtigt universum! Svenska var inte mitt stora ämne i skolan, tyvärr lärde jag mig aldrig ordklasser och mina meningsbyggnader lämnar ofta en hel del åt svensklärarinnan att önska hon drömt. Stava har gått som ett rinnande vatten, men posttraumatisk stress har gett denna förmåga något av ett löjets skimmer idag. Bokstäver kastas om och ibland tar det flera sekunder för att inte säga en oändlighet att komma ihåg hur något stavas…

Lider som jag redan nämnt av posttraumatisk Stress. En följd av stigmatisering och stämpling av det de på känt manér för verksamhetens förenkling i socialtjänstens mörka korridorer gör till syndabockar. Vad kan kallas verksamhet när man inte med säkerhet fastställa om något inte står rätt till med falska anklagelserna eller med motivet till desamma? Kom inte säg att häxjakter inte är något gammalt, men  bli inte chockad om upptäckten av medeltidshjärnans förmåga att inrätta sig i nutiden verkar skrämmande.

Jag är övertygad om att PA= Parental Alienation existerar. PAS med S som i Syndrom är den logiska följden av ett övergrepp alla tänkande människor kan förstå. De andra och de konsekvenser år av psykiskt våld, tvång, godtycklighet och inskränkthet tagit sig uttryck, har jag valt att samla under en enda hatt. Detta finns under kategorin Häxjaktens Logik och en direktlänk HäxJaktens Logik Epilog 1.  Jönköpings Kommun har haft brister i översyn och drift har många kunnat konstatera. Att hela verksamheten inte skulle vara mer eller mindre genomsyrad av nonchalans är svårt att förbigå. Att hälla salt i de nästintill ofelbaras sår kan tyckas som elakt av undertecknad, ja som tortyr, det är ingenting mot vad de själva exekverat. Sanningen kommer alltid fram, färdas inte lika snabbt som lögnen och ställer inte till med skada som den senare.. Sanningen om än plågsam har ju en förmåga att läka vilket lögnen aldrig varit intresserad av…

Är Sandviken-fallet fallet kanske en smärtsam och förvånande inblick i hur ”Barnets Bästa” tas tillvara av en kommunal socialtjänst som haft decennier att öva sig i praktisk verksamhet, då har du anledning att vara rädd. Att polis och åklagarmyndighet inklusive häkte kan ägna sig åt något helt annat än utreda brott är en skrämmande uppvisning i alla de brister man kan ha och kompenserar med diverse hot, tortyr och andra lagbrott. Mitt möte var inte som de i Sandvikens, men knäckningen och krossandet var lika effektivt ändå och supporten obefintlig….Inte ens den senare hjälpte dem i Sandviken när väl socialens o polisens, häktets grymma maskineri satte igång.  Läkningen om än jobbig nog gick nog både lättare och fortare tack vare omgivningen.. Så kan det turligt nog vara med en trygg och säker uppväxt.

Så varför vi skattebetalare har en myndighet som inte vet vad deras arbetsuppgift är, känner igen sanningen och drivs av allt annat än ett äkta patos kan ju förklaras av brister i utbildningen såväl som oförmågans känsla för skandaler. Men hur kunde det fortgå i decennier?

Bloggandet började på Aftonbladet, men när de tröttnade på att folk omkring med andra åsikter än malströmsmedias ägare krävde, så fick WordPress ta över. Åren, alla de som lagts på rad, klargör en utveckling som åtminstone jag inte väntade. En förändring och djup som inte kunde anas ens. Språket, tilltron har fördjupats och klarnat. Mycket av det gamla är rörigt och oförlåtligt osammanhängande men speglar också en utveckling som blev positiv av att börja beskriva vad som hänt. Att skriva en vitbok utifrån allt svart som drabbat av falsk skuld, falska anklagelser, förtal och annat blir trots allt befriande. Givetvis finns ju skitskallar även i detta nu som gör allt för förvrida sanningarna till min nackdel. Ja folk är verkligen besvikna och det är en djup presigeförlust för dem att jag är betydligt bättre än mitt så smutsiga rykte.. Ja, jag skäms verkligen.

De som nu i snart 15 år i Tranås ägnat sig åt grovt förtal, grov falsk tillvitelse njuter visserligen sin perversa tillfredsställelse att någon som råkat illa ut och blivit kroniskt sjuka av falska anklagelser råkar av dessas illvilja och skadeglädje än mer illa ut. Att polis samtidigt odlar sina kommande skandaler med att två våldsamma överfall, hot, sabotage, lögner, grova falska anklagelser, grovt förtal måste vara mitt eget fel är ju bara att beklaga. Systemfelets fördomsfulla misstankar odlas för fullt.. Att förstå hur socialen kunde sätta tilltro till en anklagelseakt som var hur lång som helst mot en människa som aldrig då varit gripen, förhörd eller något, ter sig ju lite skrämmande. Att upprepa det nu 30 år senare och av en myndighet som aldrig kontaktades då är en makaber uppvisning. Godtycket var utvecklat och nu är det mest ett litet monster…

Det är ju givetvis en enastående brist att jag aldrig varit gripen, åtalad, fälld eller förhörd?? Beskrivningarna borde ju varit sanningsenliga? Eller var de inte det? Med tanke på vilket race Socialen i Jönköping körde så är det de kallar verksamhet en skandal. Så vad kan inte en skandalös poliskår göra av dels de falska anklagelserna från 80-talet och nutidens? Karaktärsmördande beskrivningar är ju kårandans specialitet. ”Det började med en lögn” sa Daniel Tarchys om utredningen av Quickskandalen. Lite för att skylla på Quick och lämna därhän att Polisskallarna hade glömt sin utbildning i brottsutredning gällande fakta, bevis. Resten var en barnlek för polismyndigheten..! Ju fler som ljuger dess bättre självuppfyllelse för profetian.  Poliskårens och rättsväsendet brist på känsla för sanningar, fakta och reella bevis har ju fått sig en känga, ja en skitstövel för att vara konkret. Resningsprocesserna har gett intrycket av att rättsväsendet inte bara saknat potens. Det har saknats principer, skolning och vederhäftighet på ett sätt som gör de flesta medborgare perplexa.. Iofs drabbande alla för att göra allvaret stort och skrämmande påmint om sin existens. Å andra sidan är polisen effektiv när den ska klå demonstranter.. Tja vi får väl tro att man lagt krutet där det betydde och behövdes mest.

Rättsskandalerna ligger liksom i fatet och ersätter något av den huvudlösa avbild vi annars är vana att begåvas med när stora saker som korruption och maktmissbruk travar på i vår verklighet..

I motsats till Quick har jag aldrig försökt sätta dit mig själv. Givetvis gör ingen vettig människa det, men förvånas givetvis över vad inbillningen, polisens, åklagarämbetet, rättsapparaten lyckas exekvera 8 gånger, av en individ som ”erkänner” betydligt fler mord. Utlösning måste legat nära före all upphetsning självbedrägeriet gnetade med.

Det är givetvis inte jag som förlorar när motparten avslöjade sig i Länsrätten och sedan Kammarrätten. Länsrätt begärde en utredning av BUP som när den purfärsk var klar kunde förhandlingen i Länsrätt upptas igen. Med 100% för motparten är det en uppvisning av sällan skådat slag när ombudet mitt inom minuter ställer frågorna BUP inte gjorde, Socialen underlät i nästan tio år. En enda person gör parodi på sig, sin advokat, BUP, socialen.Hade jag bett Gud om hjälp hade jag inte vågat fråga ens med tanke på vad som utspelas framför mina och mitt ombuds ögon.

Motpartens ombud slängde till och med sin arm och hand upp i ansiktet, över munnen på sin klient när hon efter sitt första avslöjande om sin hänsynslösa natur skulle säga ännu värre saker om sin motpart, iofs för sent men för att lindra sin egen skada..!

För vem i hela världen kan undgå rådet från sitt ombud att ”håller du tyst” vinner du målet och ändå tror att ljuga, förvanska, förvränga skulle hjälpa…. Ja men det fungerade ju hela tiden på Socialen, dagis, fritids, skolan och på BUP. Falsk säkerhet är vad de levererar på Familjerätterna. Eftersom Jönköpings Socialtjänst inte alls är ensam i hysterin.

Själv fick jag leva i chock, trauma, vanmakt i åratal över hur samhället fallerar på det viktigaste lagret. Vad är sanning, vad är motivet, vad tycker egentligen den som framför groteska anklagelser. Ja Länsrätten fick inget att tveka om vem det var som var fullständigt hänsynslös mot vårt barn. Samma sak hade jag förgäves förstått och hävdat. Trots psykiskt lidande vanmakt, maktlöshet, hån från Familjerätten…

Ingen ska väl förundras över att Familjerätten för att skydda sin prestige fortsätter sprida grovt förtal, brännmärker min person. Trots fällande dom i Länsrätt, Kammarrätt., rätt till Umgänge t.o.m. vid vite. De kväljde Dom. Inte en enda anklagelse om vad pappa gjort fanns i BUP’s utredning. Ändå hade Pingstvännen vår dotter att stå bakom ett skynke och skrika hur mycket hon hatade pappa. Slå det om Ni kan.

.

Written by CastoroPollux

2011-05-19 den 05:25

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Var sak har sin tid – och fortsatt all lycka till !

    Gilla

    Josef Boberg

    2015-10-24 at 11:20

  2. Du har alltså inget i sak att komma med som kritik mot en lång text om personlig förföljelse, falska anklagelser, grovt förtal, grov falsk tillvitelse, har sabotage, två våldsamma överfall & hot. Är du verkligen inte polis? Fast du blockades av mig på Twitter.😁

    Gilla

    CastoroPollux

    2021-08-24 at 16:03


Lämna gärna en kommentar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.