Castor o Pollux

Not just another WordPress site

Vet FRA och SÄPO något om demokrati eller terrorism?

leave a comment »

Vet FRA och SÄPO något om demokrati?

NATO har ju drillat vår militär till ödesdigra fatala konsekvenser och förspillda liv genom ett halvt sekel och hållit ett meningslöst kallt krig ifrån att stelna i sin patetiska pose och gick bakom ryggen på sin regering..

Att SÄPO & FRA är filialer för överdrivna och förvanskade underrättelser blir liksom ingen nyhet utan är en konsekvens av svansviftande existensen de tagit skepnad i oavsett vad det kostar aka politikermord osv..

SÄPO’s rapport ser ut och låter som om den kommit ur en teleprinter med het linje till CIA’s wonderfactory. Ett Dizznyland av grumliga fumliga anklagelser som ser ut som sitcom nu när Wikileaks bekräftar vad de anklika utsagorna redan dolt så illa att det varit uppenbart länge.. Hackningen av företag, myndigheter så som den rapporteras komma från Ryssland har alltså sin kärna i det ruttna CIA.

Guillou’s benämning av SÄPO som ”aphuset” får aktuell klang som om dumheten arbetade på ackord och kan få chimpanser på krigsstigen. Det är ju skändligt att behöva bli liknade vid mindre intelligenta människor.

 

http://jinge.se/allmant/vad-vet-sapo-om-demokrati-och-terrorism.htm

jinge.se/allmant/varfor-terroristattack-i-stockholm-en-forsta-kommentar.htm/comment-page-1

En kommentar av Ulf Sandmark 10 april, 2017 at 11:42 Gör väl klart varför SÄPO och andra ansvariga har så svårt att komma till skott, medan terrorn stöder USA’s/Israels och kolaitionens politik i Syrien…..

Iranska statliga TV-kanalen PressTV:s kvällsnyheter bjöd in Ulf Sandmark från Schillerinstitutet i Stockholm att kommentera deras nyhetsinslag om terrordådet i Stockholm tidigare samma dag. Sandmark sa bl.a. att Sverige måste samarbeta med Syrien mot terrorismen för kunna sätta återvändande jihadister i fängelse direkt.

Bakgrunden till uttalandet är att bevisen mot terroristerna finns på slagfälten i Syrien. De finns hos både döda och levande terrorister och allt de lämnar efter sig. Det är där hela nätverk kan kartläggas inklusive deras svenska kopplingar. Syriska regeringen samlar kontinuerligt in sådant material och skulle kunna samla in mycket mer.

Sandmark nämnde sitt besök i Damaskus år 2014 hos Syriens informationsminister Omran, som visade en halvmeterhög trave med böcker där varje sida handlar om en terrorist i taget. (Den tjockaste boken var om terrorister från Saudiarabien och den därefter om tunisier. Även Europa hade en hel bok där svenska terrorister ingick.)

Hittills har Sverige sagt nej tilll att ta del av alla dessa uppgifter och insamlat bevismaterial, som påträffade pass, mobiltelefoner m.m, därför att Sverige vägrar hålla sin ambassad öppen för samverkan med Syriens myndigheter. Den hålls även stängd för alla visumansökningar, så syrier som skall resa till Sverige måste söka visum på svenska ambassaden i Sudan!

Om Sverige öppnar ambassaden och samarbetar mot Al Qaida och Isis med Syriens regering på samma sätt som görs med den irakiska regeringen, skulle många återvändande jihadister direkt dömas till fängelse och förhindras göra terrordåd i Sverige. Därefter skulle kriminalvårdens väletablerade organisation för rehabilitering av brottslingar kunna användas i mycket större utsträckning för att hantera återvändande terrorister.

Det är bra att statsminister Stefan Löfven samlar alla krafter i Sverige, sa Sandmark i programmet, att gemensamt bekämpa terrorismen. Men, fortsatte han, Sverige borde också börja samverka med de länder som mest aktivt strider terrorismen, som Ryssland, Kina, Iran, Syrien och Sanaaregeringen i Jemen. Sverige borde sluta samarbeta med Saudiarabien som stöder terroristerna och sluta stöda den brittiska geopolitiken att, med hjälp av Saudiarabien och dess terrorister, fälla oönskade regeringar.

Denna brittiska terroristpolitik lanserades som Bernard Lewis-planen för att med början i Afghanistan inringa Sovjetunionen med hjälp av stöd till extrema jihadister, och har fortsatt ända sen dess, berättade Sandmark.

Världen måste nu få slut på den brittiska geopolitiken att splittra världen och få USA och EU att samverka med Kina och Ryssland för att bygga ett konkret ekonomiskt samarbete med hjälp av den Nya sidenvägen.

På Opinion har Sven Hirdman skrivit om vikten av samarbete mot terrorismen..

Lås oss samarbeta med Ryssland mot terrorismen

http://www.svt.se/opinion/article13244968.svt

och ja det kan ju kännas viktigt med tanke på G.W. Bush ord efter 9/11. ””Every nation, in every region, now has a decision to make. Either you are with us, or you are with the terrorists.” Nu har ju US och koalitionen haft samma mål att störta Assad och om terroristerna inte kan ha fel måste ju USA ha det. Men de kan ju oavsett vilja inte ha samma mål.. men så länge vi står på samma sida som koalitionens terror ska vi inte orsaka en fnurra på tråden..

Och får man tro Turkiet om mycket så har de gjort allt för att dölja att de samarbetat med terroristerna, smugglat Sarin osv. https://www.liveleak.com/view?i=c90_1491888992

Undra på att detta land behövde en kupp för att röja undan all kritik mot dess politik..

Lämna gärna en kommentar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.