castoropollux

Not just another WordPress site

Demonstrationsrätt – Tillstånd!

leave a comment »

.

Demonstrationsrätt – Tillstånd!

Det är när polisen gång efter annan visar att våldet, extremismen på högerkanten och nazismen har fler rättigheter  än vänstern. Well, it runs in the family, som de säger somewhere over there. Frågan om  vad demokrati är tydligen inte särskilt utbredd i poliskåren. Som genom en reva i skölden och hjälmens visir kunde vi konstatera att oljudet vi hör påminner om när kossorna råmer. Arbetsmetoderna liknar ingenting av det en utbildning borde mynna i. Särskilt inte inom en poliskår. Fördomar, rasism, inskränkthet, förutfattade meningar gynnar karriären. Tänk om de producerade skandaler i andra sammanhang också? Om mordutredningar gick snett, som en konsekvens av stupiditet. Eller tänk om någon kom på dem att fiffla med statistiken? Korruptionen kan mjölka myndigheten på resurser när vänstern  ska slås gul och blå, ja bokstavligen ridas över medan nassarna får sin skrala uppfattning om demokrati och läsförståelse skyddad med hästar, batonger, täta massiva led och hjälmförsedda marionetter utan verklighetsuppfattning. Det är alltså fördelaktigt att splittra vänstern och ge våldet vind i seglen som om trettitalet var här. Samma grepp splittrade och sprängde då arbetarklassens sammanhållning mot ett allt snålare etablissemang.. Sedan startade H. en egen statskontrollerad variant av vänster… Storhetsvansinnet blev fyrkantigt och folket arbetsmyror med skyldigheter. Ugnarnas hetta hotade. Överhettade poliser, SD-anhängare och SvP:are tar ifrån arbetskraften den rätten även idag.

Polisen har ju alltid lyckats demonstrera att den är för våld och Alliansens politik har gett samma myndighet fler och tyngre vapen som komplement till deras urskillningslösa svindleri av statskassan och Svenska folkets rikedomar. Den nya demokratin, det nya arbetarpartiet vill vist inte ha folk protestera utan den ska mötas med grövre våld och stridshästen Reinfeldt kanske inte har några betänkligheter där heller.. Malmöiterna verkar ha betslet fastskruvat i neddragna hjälmarna och som fålar fem behöver de inte mer..

Våra Svenska Arier SvP och SD känner vind i de mörka seglen och folket gör om sina misstag mest för att de inte känner igen sig.. I avsaknad av självkritik och lättfunnen skuld är ju den tomma kassakistan bara någon annan människas fel inte maktens. Hur man nu kan slåss för så lite som möjligt, men visst tilltalar det en girig maktelit lika mycket då som nu. Snålheten har alltid dragit visheten vid näsan..

Lidande Polisen

Annonser

Lämna gärna en kommentar.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: