Castor o Pollux

Not just another WordPress site

Fått något att bita i IDAG?

leave a comment »

 

Fått något att bita i IDAG?

Stratfor är USA vad ”psyops” i Sverige skulle kunna ägna sig åt. Från 8.00 ställer Ron Paul frågan om det för Syrien planerats en ”Pearl Harbor event” för att skapa tillräckligt med ursäkter att gå in med militära medel.. Läckta dokument från Stratfor antyder att USA, Frankrike och andra militära intressen tillsammans planerat sådan händelser.. Det ska ju tynga hela historiken om anklagelserna mot Assad, Syriens president som en grym ledare som till och med bombar, gasar sitt eget folk.. Den som vill vara upplyst av fakta mer än fiktionen inser ju att modellen med false flag-operations har pågått ända sedan man störtade den folkvalde Mossadeq i Iran. ännu en som ville förstatliga oljeutvinningen i folkets och landets intresse. Inte utländska vinstintressen. Ända sedan dess har kupperna i Iran varit CIA-understödda som exempel. Hur långt är språnget till alla påstådda illdåd av motståndets styrkor i Latinamerika? Vilket motiverade militära, gymma insatser? De otaliga morden på civila skulle alltså bara vara illviljans planer för att ursäkta hårdför militär närvaro medan de bestialiska morden påstods utförda av motståndet…

Dessa läckta dokument släppta 2014 har alltså bearbetats och täcker alltså minst ett år i förväg och placerar planerna för ett riggat krig och maktövertagande i tiden ännu närmare då aggressionerna startade..

 

Så när Expressen publicerar bilder på ett gråtande förmodat skadat barn från Östra Aleppo, vilket varit under Al-Nusra frontens belägring under lång tid, inser ingen på landets största blaska hur riggat också det är.. Jinge.se har återigen funnit skäl att publicera och länka till vad Expressen borde gjort men tydligen inte förmår, vågar eller bekymrar sig om.. Den blödande pojken och tio fakta om Aleppo

Hela intervjun av Assange av Ron Paul är ju i upplysningens tjänst. Särskilt de som kanske helst vill tro att Assange arbetar åt Israel??? Israel som en av de värsta aggressorerna har ju själva skjutit in gränslandet för att skrämma bort flyktingar. Ingen kan väl tro annat än att IS är en Israelisk skapelse eftersom dessa inte ens efter alla dessa år anfallit Israel utan tex Syrien, ärkefienden sedan typ 50-60 år…. Tja säger inte det allt åt ett grumligt öga som så länge nöjt sig med en svartvit bild av världen? Passande inget annat än Israels Sternliga och terroragenda.. Nu accepterar ju åtminstone en inte obetydlig del av den religiösa världen att Jesus borde varit beväpnad och med hjälp av rebeller skurit halsarna av åtminstone de religiösa ledarna, som så grovt misskötte sin gärning under maktens Rom, att de hellre behöll sin förmåner under förtryckets Rom, än hjälpte sitt folk bli fria.. ”Tror” man som de hårdföra Israel att Jesus blott var profet kan man förkasta hela Nya Testamentet och fortsätta offra hundra ögon för ett Israelisk öga och lika många tänder för en enda tand. Att det inte är bibliskt ens bekymrar inte den förförda åskådarmassan. Fattas bara att det avslöjas att Israels hårdföra själva måste stå för terrorn om deras hundrafalta löften ska få gå i uppfyllelse. Det förklarar kanske varför IS inte anfallit Israel än..

Vem i Gaza skulle vilja skjuta in i Israel med full vetskap ett vedergällningen är hundra gånger värre?

Så varför störtades Arafat, alla mordförsöken? Eller Israels egna fredssträvare som mördades? Av ingen annan än de som bara kunde leva ut sin politiska gärning om aggressionerna växte och vedergällning såg ut som enda alternativet. Man KAN faktiskt säga att de extrema högerintressena önskade sig Hamas.. Eller någon som påminde om Hamas för det mördades Arafat-anhängare på löpande band efter övertagandet. Tja en fredligt sinnad ledare och fredspristagare var ju ett oerhört problem eftersom utvidgningen avstannade.. Anfallskriget som blev av som våt dröm för Israel såg alltså till att bomba allt som hade med fredliga Fatah, deras sjukhus, deras skolor. Tja ingen ska ju ha svårt att förstå logiken i att Israel alltså hjälper Hamas radera ut fredens alla spår, resurser och krafter för folkets hälsa, framtid..

Det blev det i USA också… Så då fick man där jobba för att sänka ribban och några halsar senare, några riggade angrepp här och där var det ett faktum också.. USA blev inblandat officiellt medan proxykriget med ”rebeller” pågått länge och några mindre men garanterat upprörande ”Pearl Harbor events” fick stjälpa övertygelsen att nu blanda in det officiella USA. Inte så förvånande har ju USA’s krigsinsatser mot terrorn varit bleka och olagligen eftersom de aldrig fått Syriens tillåtelse att bomba där och ingen rätt har, varit inget annat än en skandal. När å andra sidan Ryssarna fått hjälpa Syrien och fått tillstånd att bomba har Terrorn avstannat på bara några veckor eftersom bomberna verkligen föll på terroristerna, deras försörjning, inte ute i öknen..

Folkrätten ja. Den kan ju du! Om inte annat finns lite Juridisk undervisning. http://www.dagensjuridik.se/2017/05/usas-attack-mot-syrien-staller-laglighet-mot-legitimitet-riskerar-underminera-folkratten

USA som aldrig villat hjälpa Kurder har plötsligt funnit stöd för att hjälpa Kurderna att ta land i Syrien? Det förstår ju alla att för Kurderna kommer USA alltid bestämma vad och hur de ska leva. Det kan vi ju vittna om.. Så någon frihetskamp är det ju inte annat än till namnet..

 

Lämna gärna en kommentar.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.